Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA ALTIN GİBİ ÇOCUKLARA ALTIN VERİLDİ…   
SAMSAT’TA ALTIN GİBİ ÇOCUKLARA ALTIN VERİLDİ…

Samsat ilçesinde yaz kuran kurslarının sona ermesi nedeni ile yapılan yarışmalarda dereceye giren çocuklara altın hediye edildi.

    

Samsat ilçesi genelinde açılan 25 kuran kursuna devam eden öğrenciler önce kendi aralarında yarışarak birinciyi seçtiler. Daha sonra birinci olan 25 kursiyer birbiriyle yarışarak ilçe genelinde en başarılı kursiyeri tespit etiler.

    

Bu yarışmada komisyon tarafından tespit 50 sorunun 49’unu bilerek birinci olan Göltarla Köyü kuran Kursu öğrencisi Cabir Taşkın’a yarın altın hediye edildi. Samsat Merkez Ulu Cami Kuran Kursu öğrencisi Merve Aktaş ikinci olurken, Örentaş Kuran Kursu öğrencisi Bilal Tutal ile Yarımbağ Köyü kuran kursu öğrencisi Gamze Tepe üçüncülüğü paylaştılar. İkinci ve üçüncü olan kursiyerlere ise çeyrek altın hediye edildi.

    

Cumhuriyet Konferans Salonunda yapılan yarışma ve ödül takdim törenine Samsat Müftüsü Kamil Ruhi Albayrak, ilçe genelinden din görevlileri ve kursiyerlerin aileleri katıldı.

    

Burada bir açıklama yapan Müftü Albayrak, başarılı olan öğrencileri tebrik ederek, kuran kurslarında görev alan din görevlileri, kursiyerlerin aileleri ve yarışmaya sponsor olan Taşkın Kuyumculuk’a teşekkür etti.

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 16 Ağustos 2012 14:06, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri