Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA EĞİTİMCİLER İFTARDA BULUŞTU…   
SAMSAT’TA EĞİTİMCİLER İFTARDA BULUŞTU…

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan ve Samsat ilçesinde görev yapan okul müdürleri ile birlikte iftarda buluşarak, yeni eğitim-öğretim dönemine ilişkin fikir alış verişinde bulundular.

    

Saklıbahçe tesislerinde verilen iftar yemeğine okul müdürlerinin yapı sıra Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mazhar Aktaş ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Çelik’te katıldı.

    

6287 sayılı İlköğretim ve Eğitim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun gereği Okulların yeniden yapılanması ve bu konuda karşılaşılan aksaklıklar hakkında bilgiler veren İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Samsat ilçesinde 80. Yıl İlköğretim Okulunun imam-hatip ortaokulu olarak yeniden düzenlendiğini, bu okulumuza kayıt başvurularının sevindirici seviyede olduğunu kaydetti.

    

Özkan, 2012-2013 eğitim öğretim yılında eğitime başlayacak olan Samsat İmam Hatip Ortaokulların 50’nin üzerinde başvuru yapıldığını, bir çok ailenin il dışarında çalışmaya gitmelerinden dolayı önümüzdeki günlerde bu sayının daha da artacağını beklediklerini söyledi,

    

Özkan, “Samsat ilçemizde imam-hatip ortaokuluna kayıtlar iyi seviyede. Bu ilçemizde lisenin açılması gerektiğine inandık. Bunun içinde başvurumuzu yaptık. Samsat ilçesinde iyi bir eğitim seviyesinin yakalanması için atılması gereken bütün adımları zaman kaybetmeden atacağız. Samsat ilçe Milli Eğitim müdürümüz ve okul idarecilerimizi de azimli ve kararlı buldum. Ekip ruhuyla daha iyi bir noktaya geleceğiz” şeklinde konuştu.

    

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mazhar Aktaş ise yaptığı açıklamada, İl Müdürü ve okul idarecileri ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, tertipledikleri iftar programına katılanlara teşekkür etti.

    

Aktaş, “Samsat için eğitim olmazsa olmaz bir faktördür. En iyi yatırım yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza yapacağımız yatırımdır. Bu yatırım da iyi bir eğitimdir. Ekif ruhuyla çalışarak ilçemizdeki eğitim seviyesini daha yükseklere çıkarmaya çalışacağız. Bu anlamda bütün öğretmenlerimize yürekten inanıyorum.” dedi.

 

 

 

 w

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 15 Ağustos 2012 12:30, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri