Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERÖĞRENCİLER BAŞARISINI ESKİ ÖĞRETMENİ İLE PAYLAŞTILAR…   
ÖĞRENCİLER BAŞARISINI ESKİ ÖĞRETMENİ İLE PAYLAŞTILAR…

         Samsat Merkez İlköğretim Okulu öğrencileri Seviye Belirleme Sınavı (SBS) tercihlerini yaptıktan sonra Samsat İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili olarak görevlendirilen, eski öğretmenlerini ziyaret ettiler.

    

Okulların tatil olmasına rağmen bir araya gelen öğrenciler, başarılarında büyük emekleri olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mazhar Aktaş’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dileyerek, SBS sınavlarındaki kendi başarılarının sevincini paylaştılar.

   

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Aktaş, öğrencilerin kendisini duygulandırdığını ve onların başarıları ile gurur duyduğunu kaydetti.

    

Aktaş, “Kısa bir süre önce, yirmi altı yıl görev yaptığım Merkez İlköğretim okulundan Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak atandım. Buradan da boşalan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili olarak görevlendirildi. Çeyrek asırlık bir zaman diliminde Merkez İlköğretim Okulunda görev yaptım. Hangi göreve gelirsem geleyim kalbim her zaman öğrencilerimin başarısı için çarptı. Bu öğrencilerimin başarısı beni ziyadesiyle mutlu etti ve ziyaretleri beni duygulandırdı. Kendilerine bundan sonraki zamanlarında da başarılar temenni ediyorum” dedi

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 08 Ağustos 2012 10:04, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri