Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERÜç Üniversite Heyeti Samsat Kaymakamını Ziyaret Etti…   
Üç Üniversite Heyeti Samsat Kaymakamını Ziyaret Etti…

          Adıyaman Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Malatya İnönü Üniversitesinden oluşan bir ekip Samsat Kaymakamı Recai Karal’ı makamında ziyaret ettiler.

 

            Başta Samsat ilçesinde medfun bulunan Sahabe Safvan bin Muattal kabri olmak üzere Samsat ilçesinde bir takım gezi ve incelemelerde bulunan üç üniversitenin öğretim görevlileri son olarak Samsat Kaymakamı Recai Karal’ı makamında ziyaret ederek, ilçedeki kültür varlıkları ile turizm hareketliliği konusunda fikir alış verişinde bulundular.

 

            Kaymakam Karal, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, bölgenin üç saygın üniversitesinden, değerli hocaların ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

 

            Karal, “Bilgi toplumu olma mücadelemizde üniversitelerin önemi oldukça fazladır. Kalkınma ve gelişme kavramları içerisinde turizm hareketliliği önemli bir yere sahiptir. Adıyaman bu manada zengin bir potansiyele sahiptir. Samsat ilçemizdeki Sahabe kabri de bunlardan biridir. Bu tür yerler üniversitelerin ilgi alanı içerisine çekilmeli ve bilimsel olarak bu tür değerlerimizden faydalanma yonula gitmeliyiz.” dedi.

        

    

 




Gönderen Editör, Cuma, 01 Haziran 2012 11:34, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri