Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKöy Öğretmenlerinden Örnek Davranış…   
Köy Öğretmenlerinden Örnek Davranış…

Samsat ilçesi Taşkuyu Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri köyde ağaç sevgisini aşılamak ve çevreye katkı sunmak amacıyla köydeki her eve birer adet ağaç diktiler.

 

            İngilizce Öğretmeni Pınar Karakülah ve Sınıf Öğretmeni Ahmet Fethi İnan tarafından yürütülen “Her Eve Bir Fidan” isimli proje kapsamında köydeki bütün evler tek tek ziyaret edilerek, öğrencilerle birlikte birer adet fidan diktiler.

 

            Okul Müdürü Abubekir Turmaz, öğretmenlerin teklifi ve çabaları ile yürütülen bu projedeki amaçlarının bulundukları köyde ağaç dikme bilincini oluşturmak ve fidanların büyütülmesi noktasında sorumluluk bilinci kazandırmak olduğunu belirtti.

 

Turmaz, “Ağaç dikmek ve bunu korumak alışkanlık haline getirilmelidir. Farklı ağaç türleri ile ileriye dönük olarak ekonomik katkı sağlamak ta mümkün olabilecektir. Köy halkından çok olumlu tepkiler aldık. Vatandaşlarımız bu fidanlara bakmaya söz vererek bu çalışmaların arttırılmasını istiyorlar. Okul idaresi ve öğretmenleri olarak imkanlar dahilinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Projeyi hayata geçiren öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 16 Nisan 2012 09:07, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri