Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLEREğitim Bir-Sen Samsat’a Yeni Atanan Öğretmenleri Çiğköfte ile Karşıladı…   
Eğitim Bir-Sen Samsat’a Yeni Atanan Öğretmenleri Çiğköfte ile Karşıladı…

         Eğitim Bir-Sen Samsat İlçe Temsilciliği, ilçeye yeni atanan öğretmenler ile tanışma amacıyla çiğköfteli toplantı düzenledi.

 

Eğitim Bir-Sen Samsat İlçe Temsilcisi Mustafa Tepe’nin ev sahipliğinde ve  80.Yıl Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abdullah Bilen, Memur Sen Adıyaman İl Temsilciliği ve Eğitimciler Birliği Sendikası Başkanı Gaffari İzci, Sendika Mali İşler Sorumlusu Cengiz Bilen ile öğretmenler katıldı.

 

            Mart ayı sonlarında düzenlenecek futbol turnuvası hakkında bilgiler veren, Eğitim Bir-Sen Samsat İlçe Temsilcisi Mustafa Tepe, Samsat ilçesine son atamalar ile 24 öğretmenin atandığını belirterek, ilçede bariz bir öğretmen açığının olmamasının sevindirici olduğunu ifade etti.

 

Eğitim Sen-Sen İl Temsilcisi İzci ise yaptığı açıklamada, her gün okullarda okunun andımızda bazı terimlerin değiştirilmesi gerektiğini belirterek, bilgiyi esas alan bir eğitim politikası sürdürülmesi gerektiğini ifade etti.

 

İzci, konuşmasını şöyle sürdürdü:

 

“Andımızın yeniden tasarımlanması ve eğitimcilerin durumlarının iyileştirilmesine ihtiyaç var. Sloganik ve ezbere dayalı değil, bilginin temel alındığı bir eğitim politikasıyla yeni neslin yetiştirilmesi gerekiyor. Toplu görüşmelerde sendika olarak eğitimcilerin daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürebilmelerinin temini için elimizden geleni yapacağız. Yeni göreve başlayan öğretmen arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyoruz.”

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 02 Mart 2012 11:47, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri