Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSamsat’ta Üç Proje Daha Uygulanacak…   
Samsat’ta Üç Proje Daha Uygulanacak…

           Samsat Kaymakamı Recai Karal, GAP Bölge Kalkınma İdaresi tarafından, Samsat ilçesinde uygulanacak üç projenin kabul edildiğini bildirdi.

 

            Karal, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Kapama Nar Bahçesi” Projesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan “Eğlenerek Öğrenelim” ile “Hijyenik Okullar, Sağlıklı Nesiller” projelerinin kabul edildiğini ve bu projelerin mevsim şartlarına göre en kısa sürede uygulanacağını kaydetti.

 

            İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan projeler ile kadınların sosyalleşmesi ve becerilerinin geliştirilmesi, okulların fiziki durumlarının iyileştirilmesi, daha temiz ve sağlıklı bir ortamda eğitim çalışmalarının yürütülmesi ve velilerin eğitime desteklerinin arttırılmasının amaçlandığını ifade eden Karal, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan kapama nar projesi ile de kırsal alanda yaşayan çiftçi ailelerinin köylerinde istihdam edilmelerinin temin edilmesi ve refah seviyelerinin iyileştirilmesinin amaçlandığını söyledi.

 

            Karal, “Bütün çabamız, vatandaşlarımızın ekonomik, sosyal ve kültürel olarak daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürmelerini temin etmektir. Bu amaç doğrultusunda hazırlanan projelerimizin kabul görmesi ve başarı ile uygulanması bizleri mutlu etmektedir. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızın yararına olacak projeler geliştirerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.




Gönderen Editör, Salı, 15 Kasım 2011 13:29, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri