Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA BAYRAMLAŞMA...   
SAMSAT'TA BAYRAMLAŞMA...

           Samsat Kaymakam Vekili Abdullah Özadalı, milli ve dini bayramların toplumsal barışın sağlanması ile sosyal barış ve huzurun sağlanmasında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

 

Samsat ilçesinde tertiplenen bayramlaşma programına Samsat Kaymakam Vekili Abdullah Özadalı, İlçe Jandarma Komutanı J.Kd. Bçvş. Bekir Şanaral, Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Kamu kurum ve kuruluş çalışanları, siyası parti ve sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlar katıldı.

 

Cumhuriyet Konferans Salonundaki programın ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğinde görev yapan güvenlik güçlerimiz ile bayramlaşma yapıldı.

 

Samsat Kaymakam Vekili Abdullah Özadalı yaptığı açıklamada bayramların birlik ve beraberliğe vesile olan önemli günler olduğunu ifade etti.

 

Özadalı, “Sevgi ve saygının en üst düzeyde olduğu bu günlerde, küskünlüklerin sona erdirilmesi, bütün insanların kucaklaşması gerekir. Güzel vatanımızda huzur içerisinde yaşayabilmek için birlik ve beraberliğimizden taviz vermememiz gerekir. Bu duygu ve düşüncelerle Samsatlı hemşerilerimin bayramını kutlar, bütün insanlığa sağlık ve huzur dolu günler dilerim” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 30 Ağustos 2011 10:40, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri