Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERAYDIN; “SAMSAT’TA SENTETİK ÇİM SAHA YAPIYORUZ”   
AYDIN; “SAMSAT’TA SENTETİK ÇİM SAHA YAPIYORUZ”

             Ak Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Samsat ilçesi için uzun zamandır planlanan sentetik çim sahaya kavuşacağını söyledi.

 

            Aydın yaptığı açıklamada Eski Meclis Başkanımız Mehmet Ali Şahin’in Samsat ilçesinde sentetik çim saha yapılması ile ilgili olarak söz verdiğini ve kendisi ile diğer milletvekillerin yoğun çalışmaları sonucunda bu işin ihale edilerek, çalışmalara başlandığını kaydetti.

 

            Gençlerin uygun mekanlarda spor yapmalarına olanak sağlamak için, sportif tesislerin yapımına önem verdiklerini belirten Aydın, Samsat ilçesi stadyumunun iki ay içerisinde tamamlanmasının planlandığını ifade etti.

 

            Aydın şunları söyledi;

 

            “Eski Meclis Başkanımız Sayın Mehmet Ali Şahin ilimizi ziyaret ettiklerinde Samsat ilçesi futbol sahasının sentetik çim ile kaplanması için yardımcı olacaklarını söylemişlerdi. Bu anlamda başlatılan çalışmalar kapsamında önce Spor-Toto Teşkilat Başkanlığından bir miktar ödenek tahsis edilmiş,bu ödenekle saha yapımına imkan olmayınca Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kanalı ile işin tamamı ihale edilmiştir. Sahanın iki ay içerisinde bitirilmesi planlanmıştır. Yoğun çalışmalarımız sonucunda Samsat ilçemizi de bu konuda rahatlatacağız. Bu çalışmamızdan sonra Samsat ilçemizin kapalı spor salonu işini inşallah en yakında zamanda programa alacağız.”




Gönderen Editör, Cumartesi, 27 Ağustos 2011 10:03, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri