Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERÇEYREK ASIRLIK İŞLETME KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ GEZİ İLE KUTLADI   
ÇEYREK ASIRLIK İŞLETME KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ GEZİ İLE KUTLADI

            Adıyaman’da hizmet veren Işıldak Emlak isimli işletme, 25’nci kuruluş yıl dönümünü, müşterileri ve apartman kapıcılarını geziye götürerek kutladı.

 

            İşıldak Emlak sahibi Mustafa Işıldak, “İnanç ve Kültür Turizm Gezileri” ismini verdiği projesi kapsamında Samsat ilçesinde bulunan Saklı Bahçe Tesisleri ve Sahabe Safvan bin Muattal kabrini gezme ile başladıklarını bu gezilerin devam edeceğini söyledi.

 

Işıldak Emlak aracılığı ile gayri menkullerini alıp satan veya kiraya veren kişiler ile apartman kapıcılarının katıldığı gezilerin önümüzdeki haftalarda; Besni Ören Yeri, Sofraz Anıt Mezarları ve Kızılin Mağaraları Gezisi, Apaziz Türbesi ve Çelikhan Yüzen Adacıklar Gezisi ile Çıplak Baba Gezisi, Nemrut Gezisi ve Gazihan Dede Gezisi ile Atatürk Ormanı Seyir tepesi gibi yerlerle devam edileceği bildirildi.

 

İşletme sahibi Mustafa Işıldak yapmış olduğu açıklamada kendilerini tercih ederek taşınmazların alış ve satışı ile kiralama yapan müşterilerine teşekkür ederek, bu gezilerin devam edeceğini ifade etti.

 

Işıldak, “Ticari hayatımıza 25 yıl önce başladık. Sosyal sorumluklarımızı yerine getirerek bu günlere ulaşmış bulunmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bu güzelliği bütün müşterilerimiz ve bu sektörün emekçileri olan apartman kapıcıları ile birlikte yapmayı düşündük. Ailece yaptığımız bu gezide güzel bir hafta sonu tatili geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşadık. Çağa uygun yeni açılımlarla müşterilerimizin karşısına çıkmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 25 Temmuz 2011 13:07, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri