Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERAK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ SAMSAT’TA…   
AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ SAMSAT’TA…

12 Haziran genel seçimlerinde AK Parti’den milletvekili seçilen Ahmet Aydın, M. Murtaza Yetiş ve Mehmet Erdoğan İl Başkanı Halil Fırat ile birlikte Samsat ilçesini ziyaret ettiler.

 

            Ak Parti ilçe başkanlığına yapılan ziyarette İlçe Başkanı Abdulkadir Aslan bir konuşma yaptı. Başkan Aslan konuşmasında Samsat ilçesinin geçmiş seçimlerde olduğu gibi tekrar Ak Parti’ye hak ettiği desteği verdiğini ifade ederek, yüzde 83’ün üzerinde oy almış olmalarından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

 

            İl Başkanı Halil Fırat ise yaptığı konuşmasında Samsat ilçesinin Adıyaman’da en yüksek oyu alan ilçelerimizden biri olduğunu belirterek İlçe Teşkilatı ve Samsat halkına teşekkür etti.

 

            Daha sonra konuşan Milletvekili Mehmet Erdoğan Samsat ilçesinin rekor bir oranda oy vererek tarih yazdığını belirtti.

 

Erdoğan konuşmasında; “Samsat, Hazreti Safvan’ın memleketi olarak anılacak, önümüzdeki yıllarda Samsat sadece Adıyaman’ın, Ortadoğu’nun değil, dünyanın göz bebeği olan bir yerleşim merkezi olacaktır. Seçimlerde Samsatlıların ve bütün milletimizin iradesi tecelli etmiş, dediği olmuştur. Bize düşen sizin bize verdiğiniz tertemiz emanete sahip çıkabilmek ve sizlere layıkıyla hizmet etmektir.” şeklinde konuştu.

 

Yeni seçilen Dr. M. Murtaza Yetiş ise konuşmasında kendilerine verilen bu oy desteği ile belki de yüz yılda bir karşılaşılabilen bir imkanla karşı karşıya olduklarını belirterek, bunun sorumluluğunun ağır olacağını, bu milletin inancını, değerlerini ve geleceğini enine boyuna tartışıp bunu sonuna kadar savunacaklarını ifade etti.

 

Yetiş konuşmasında “Sayın Başbakanın ve Ak Parti’nin bu ustalık döneminde bu güne kadar yürütülen hizmetlerin daha fazlasını sunarak Adıyaman’ımıza ve Samsat’ımıza en güzel hizmetleri sunacağız.” dedi.

 

Milletvekili Ahmet Aydın ise yaptığı konuşmasında yine Samsat’ın en iyi şekilde üstüne düşeni yaptığını belirterek ilçe teşkilatı ve bütün Samsatlılara teşekkür etti.

 

Aydın şunları söyledi; “Adıyaman ve Samsat’ın sorunlarını biliyoruz. Samsat’ın ikinci etap sulama projesinin tamamlanması için çalışacağız. Devlet hastanesinin yapılması için çalışmalar başlatıldı. İlçe stadyumu yapımı için ödenek tahsis edildi ve ihaleye çıkıldı. Kapalı spor salonu yapılması içinde uğraş vereceğiz. Samsatlıların Ak Parti’ye gösterdiği teveccüh bizi mutlu ediyor. Bu destek bizlerin doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Sayın Başbakanımızın da söylediği gibi Sahabe için muhteşem bir proje yapılmıştır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ’ın hazırladığı bu projenin tamamlanması ile Samsat önemli bir inanç turizmi merkezi olacaktır. Yürüttüğümüz projeler ile Türkiye büyüyecek, Türkiye büyürken Adıyaman büyüyecek, Samsat büyüyecektir. Yeni iktidar döneminde en önemli görevlerimizden biri yeni bir anayasa yapılması olacaktır. Gösterdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 16 Haziran 2011 13:25, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri