Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI KARAL: -“YARIMBAĞ İLKÖĞRETİM OKULU İLE GURUR DUYDUK”   
SAMSAT KAYMAKAMI KARAL: -“YARIMBAĞ İLKÖĞRETİM OKULU İLE GURUR DUYDUK”

Yarımbağ İlköğretim Okulunun,  “Yılın Kaliteli Ekibi” kategorisinde Türkiye İkincisi olması nedeni ile Samsat Kaymakamı Recai Karal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş, okulu ziyaret ederek ilgilileri tebrik ettiler.

 

Okula yaptığı ziyarette bir açıklama yapan Kaymakam Karal, Yarımbağ İlköğretim Okulu’nun başarısı ile gurur duyduklarını belirterek, bu okulun başarısının tesadüfen olmadığını, okul ve ailelerin azimle çalışarak başarının elde edildiğini ifade etti.

 

Okul Müdürü Mahmut Tepe’den konu ile ilgili bilgi alan Kaymakam Karal, bir köy okulunun binlerce okulu geri bırakarak Türkiye ikinci olmasının diğer okullara örnek teşkil edeceğini ve böylece kalite standardının daha da yükseleceğini belirtti.

 

Kaymakam Karal, “Hiçbir başarının tesadüfen yakalanmış olduğuna inanmıyorum. Başarı, çok yoğun bir çalışmanın sonucu olarak elde edilebiliyor. Yarımbağ İlköğretim Okulumuzda ekip olarak çok güzel çalışmalar yürütmekteydiler. Bizler okulumuzla gurur duyduk. Yarımbağ ilköğretim okulumuzun başarılarının devamını dilerken, diğer okullarımızdan da böyle güzel sonuçlar bekliyoruz. Emeği geçen okul idaresi, öğretmen, öğrenci ve bütün köy halkını tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazar, 12 Haziran 2011 10:18, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri