Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA ÖĞRENCİLERİNDEN RESİM VE ELİŞİ SERGİSİ AÇTI   
SAMSAT'TA ÖĞRENCİLERİNDEN RESİM VE ELİŞİ SERGİSİ AÇTI

Samsat ilçesinde ilköğretim okulu ve anasınıfı öğrencileri bir yıl boyunca yapmış oldukları resim ve elişi çalışmalarını sergilediler.

 

Samsat Merkez İlköğretim Okulu ilköğretim ve anasınıfı öğrencilerinin sergisini Kaymakam Recai Karal, bayan olan okul Müdür Yardımcısı Selma Tıraş’a yaptırdı.

 

Sergiyi gezerek öğretmen ve öğrencilerden eserler ile ilgili bilgi alan Kaymakam Recai karal, sergilenen eserlerin çok güzel olduklarını belirterek öğrencilerin yaşları ilerledikçe daha güzel çalışmalara imza atacaklarının belirtisi olduğunu ifade etti.

 

Kaymakam Karal, "Öğrencilerimiz çok ilginç düşüncelerle güzel eserler ortaya koymuşlar. Çocuklarımız zekâlarını en iyi bir şekilde kullanarak, günlük hayatı kolaylaştırıcı eserler yapmışlar. Sergilenen eserlerden de anlaşılıyor ki, bu çocuklarımız ileride çok güzel çalışmalara imza atacaklardır. Öğrencilerimizi ve bunlara yol gösteren öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

 

            Samsat Merkez İlköğretim Okulundaki sergiye Samsat Kaymakamı Recai Karal’ın yanı sıra, Belediye Başkanı Yusuf Fırat, bazı kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları ile öğrenci velileri katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 18 May 2011 13:42, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri