Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA YAZ KUR'AN KURSU HAZIRLIK SEMİNERİ DÜZENLENDİ   
SAMSAT’TA YAZ KUR'AN KURSU HAZIRLIK SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Samsat ilçesinde yaz Kur’an kurslarının planlandığı gibi etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi amacıyla, Samsat ilçe merkezi ve köy camii imam hatipleri ve Kur'an kursu öğreticilerine yönelik "Yaz Kur'an Kursu Hazırlık Semineri" düzenlendi. 

İlçe Müftülüğü toplantı salonunda düzenlenen eğitim seminerinde önümüzdeki yaz tatilinde açılacak Kur’an Kurslarında öğrenci kayıtları, verilecek konular, din eğitiminde yeni yöntem ve teknikler ile kursların daha verimli geçmesi için alınması gereken tedbirlerin konuşulduğu bildirildi.

 

            Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat İlçe Müftüsü Kamil Ruhi Albayrak, seminere 29 din görevlisinin katıldığını, bu görevlilere kursların açılması ve uygulanma aşamasında karşılaşılan sıkıntıların giderilmesi bakımından yararlı bilgiler verildiğini ifade etti.

 

Albayrak; “her yıl okulların tatil olduğu zamanlarda, İlköğretimin 5 nci sınıfını tamamlayan öğrenciler için kanuni temsilcilerinin talebine bağlı olarak Kur’an-ı Kerim, meal, dini ve milli konuları içeren bilgilerin verildiği kurslar açılmaktadır. Bu kursların daha verimli geçmesi için görev alacak personelimize yönelik seminer düzenlenmiştir. Bu seminerin verimli ve başarılı geçtiğini düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 17 May 2011 13:54, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri