Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADIYAMANLI MUHTARLAR İLK FATURAYI ÖDEMEYENİN ELEKTRİĞİNİN KESİLMESİNİ PROTESTO ETTİ   
ADIYAMANLI MUHTARLAR İLK FATURAYI ÖDEMEYENİN ELEKTRİĞİNİN KESİLMESİNİ PROTESTO ETTİ

            Özelleştirme sonrası elektrik dağıtım işini alan Akedaş firması tarafından vatandaşlara gönderdiği faturanın ödenmemesi halinde ilk faturadan sonra elektriklerin kesilmesine muhtarlar sert tepki gösterdi.

 

            Özelleştirme sonrası elektrik dağıtım işini alan Akedaş firması tarafından vatandaşlara gönderdiği faturanın ödenmemesi halinde ilk faturadan sonra elektriklerin kesilmesine muhtarlar sert tepki gösterdi.

 

 

             Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği çatısı altında basın açıklaması yapan muhtarlar, Akedaş'ın en az iki faturadan sonra vatandaşın elektriğini kesmesini istedi. daha önceden Göksu Edaş'ın iki faturanın ardından elektriği kestiğini belirten Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı, Samsatlı hemşerimiz Abdulkadir Geylani Taş, 30 TL'nin altındaki faturayı bile ödemekte güçlük çeken vatandaşa 18 TL açma kapama parasının alındığının altını çizdi.

 

           Vatandaşları temsilen mumlu eylem yapan muhtarlar yakında Adıyaman'ın fakir vatandaşlarının evlerinde elektrik yerine mum yanacağını ifade ettiler. Devletin ve firmanın yetkililerini göreve davet eden Abdulkadir Geylani Taş, vatandaşların mağdur edildiğini söyledi.

 

 

            Taş, "Yaşanan bu elektrik kesilme olayı Adıyaman genelinde infial uyandırdı. Gönderilen faturanın ardından birkaç gün sonra ihbarname gönderiyor. İkinci ayı beklemedin tek faturada vatandaşın elektriği kesiliyor. Bunun üzerine de vatandaştan 18 TL açma kapama parası alınıyor. Bu kentin insanları bunu nasıl ödeyecek? Fakir vatandaşım 30 TL elektrik parasını ödeyemediği için elektriği kesiliyorsa, 18 TL açma kapama parasını nasıl ödesin? Vatandaşın elektriği en az iki fatura olunca kesilsin. Firma yetkililer Adıyaman'a yatırım yapmadan önce vicdanına yatırım yapsınlar" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 26 Nisan 2011 18:52, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri