Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERİLYAS’IN KALBİ SAMSATLI HABİP KÖŞKER DE YAŞAYACAK   
İLYAS’IN KALBİ SAMSATLI HABİP KÖŞKER DE YAŞAYACAK

Aydın’ın Nazilli İlçesinde tedavi gördüğü hastanede hayata veda eden 27 yaşındaki İlyas Demirçelik’in kalbi uzun zamandır İzmir’de tedavi görerek kalp nakli bekleyen Adıyamanlı Gazeteci Habip Köşker’e nakledildi.

 

            Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde dengesini kaybederek motosikletten düşen ve tedavi gördüğü Nazilli Devlet Hastanesi'nde beyin ölümü gerçekleşen 27 yaşındaki İlyas Demirçelik'in organları, ailesi tarafından bağışlandı.

 

            Geçen cuma günü Yeşilmahalle Atatürk Bulvarı üzerinde motosikletten düşüp yaralanan İlyas Demirçelik, Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yoğun bakımda tutulan Demirçelik'in, beyin ölümü gerçekleşti. Bunun üzerine Nazilli'ye bağlı Haydarlı Köyü'nde oturan aileyle temasa geçildi ve köyün imamı aileyi ikna ederek, İlyas'ın organlarının bağışlanmasını sağladı.

 

Ambulans uçakla getirilen kalp, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde Samsatlı, 49 yaşındaki Gazeteci Habip Köşker'e nakledildi.

 

25 Mart 2010'dan beri İzmir'de tedavi gören Habip Köşker’in abisi Gazeteci-Yazar Ziya Köşker, hastaya 6 Nisan 2010'da kalp pompası bağlandığını ve o tarihten beri kalp nakli bekledikleri belirterek, bunun gerçekleşmiş olmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

 

Köşker; “Kardeşim Habip, yapay kalp ile hayata tutunuyordu. Escor denilen, hastane dışına çıkarılamayan bu kalp pompasıyla 5 ay geçirdi. Sonrasında mobil yapay kalp takıldı. Yaklaşık 8 aydır mobil yapay kalple hayatını sürdürüyordu. Vefat eden İlyas Demirçelik’in kalbi ile kardeşim hayat bulacak. Bu aileye minnettarız, kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Ameliyat başarılı geçti. Kalp uyumu oluştu. İnşallah kardeşim bu sıkıntıdan kurtulacak ve çocuklarına kavuşacak.”




Gönderen Editör, Salı, 26 Nisan 2011 12:02, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri