Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLEREĞİTİM-BİR-SEN’DEN SAMSAT KAYMAKAMI KARAL'A PLAKET   
EĞİTİM-BİR-SEN’DEN SAMSAT KAYMAKAMI KARAL'A PLAKET

             Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Samsat Şubesi tarafından Samsat Kaymakamı Recai Karal'a, çalışmalarında kendilerine olan desteklerinden dolayı şükran plaketi verildi.

 

           Samsat Şube Başkanı Abdurrahman Bilgin, Kaymakam Karal’ı makamında ziyaret ederek, gerek Milli Egemenlik halı saha futbol turnuvası, gerekse diğer çalışmalarında kendilerine gösterdikleri destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

            Bilgin; “Sayın Kaymakamımız yürüttüğümüz bütün çalışmalarımıza bizlere destek olmuş, önerilerimizi olumlu karşılamışlardır. Futbol turnuvamızın başarı ile sonuçlanmasında da diğer çalışmalarımız gibi destek olmuşlardır. Sendika olarak kendilerine olan şükranlarımızı ifade etmek adına plaket sunmayı uygun gördük. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

            Kaymakam Karal ise yaptığı açıklamada, Samsat ilçesinde yapılan her olumlu davranış ve çalışmayı desteklemenin kendilerinin görevi olduğunu ifade etti.

 

           Karal, “Sosyal, kültürel, ekonomik, sportif veya başka alanlarda ilçe halkının yararı ve mutluluğuna katkı sunacak har türlü projenin yanında yer almak, onları desteklemek bizim görevimiz. Bizlerde başarılı geçen bir futbol turnuvasına katkı sunan bütün ilgililere teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.




Gönderen Editör, Salı, 26 Nisan 2011 10:36, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri