Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA DÜZENLENEN HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI SONUÇLANDI   
SAMSAT’TA DÜZENLENEN HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI SONUÇLANDI

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Samsat Şubesi tarafından organize edilen “Milli Egemenlik Halı Saha Futbol Turnuvası” sona erdi.

 

            Eğitim-Bir-Sen Samsat Şube Başkanı Abdurrahman Bilgin, Samsat ilçesindeki eğitimci ve Milli Eğitim Camiasının birlik ve beraberliğinin pekişmesi ve kardeşlik duygusu içerisinde centilmence spor yapılması amacıyla turnuvanın düzenlendiğini ve bunların sağlanmış olmasından dolayı mutlu olduklarını belirtti.

 

            80. Yıl Sosyal Tesislerindeki halı sahada yapılan turnuvaya 7 takımın katıldığı ve Merkez İlköğretim Okulu ile Zeynel Aslan İlköğretim Okulu arasında geçen final maçının Merkez İlköğretim Okulunun birinciliği ile sonuçlandığı bildirildi.

 

            Turnuva birincisi Merkez İlköğretim Okulu, ikinci Zeynel Aslan İlköğretim Okulu ve üçüncü Samsat Lisesi’nin kupaları, futbolculara ise madalyaları düzenlenen törenle takdim edildi.

 

            Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Bilgin, turnuvaya katılan bütün takımlar ile görev alanlara teşekkür etti.

 

            Bilgin, “Amacımız, eğitim camiasının birlik ve beraberliğini pekiştirmekti. Güzel bir atmosferde, hiçbir olumsuzluk yaşanmadan turnuvamız sonuçlanmış ve başarı gösteren takımlara kupaları verilmiştir. Turnuvanın bundan sonraki yıllarda da düzenlenerek gelenekselleşmesini sağlamayı hedefliyoruz. Katkı sunan bütün kişi ve kurumlara teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 25 Nisan 2011 14:36, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri