Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERTAŞKUYULU MİNİK ÖĞRENCİLER MAHARETLERİNİ SERGİLEDİ   
TAŞKUYULU MİNİK ÖĞRENCİLER MAHARETLERİNİ SERGİLEDİ

            Samsat ilçesi Taşkuyu Köyü İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencileri yıl boyunca yaptıkları çalışmalarını sergilediler.

 

           Serginin açılışına Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ile aileleri katıldı.

 

            Sergi açılışını yapan Aktaş, okul öncesi eğitimin ileriki zamanlarda eğitim kalitesinin yükselmesinde büyük katkısı olduğunu belirterek, bu yaştaki çocukların okullaşma oranını yüzde yüze çıkaracaklarını ifade etti.

 

             Anasınıfı öğretmenleri Esra Karayılan ve Ayşegül Zeybek’ten çalışmalar ile ilgili bilgi alan Aktaş, yapılan elişi çalışmaları ile el becerilerinin yanında, çocukların beyinlerinde çok olumlu düşüncelerin oluştuğunu, atık malzemelerin değerlendirilmesi, malzemeleri tanıma, tasarruflu olma, kendine güven duyma gibi özelliklere sahip olunduğunu belirtti.

 

            Daha sonra yurt genelinde başlattıkları kitap toplama kampanyası kapsamında toplanan kitaplar ile oluşturulan kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.

 

             Okul Müdürü Ebubekir Turmaz çeşitli işletme, kurum ve kuruluşlardan toplam 5 bin kitap topladıklarını, bu kitaplarla öğrencilerin kitap ihtiyacını karşılayacak bir kütüphane oluşturduklarını belirtti.

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 28 Mart 2011 13:14, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri