Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA ÖĞRENCİLERE KAYNAK DESTEĞİ SAĞLANDI   
SAMSAT’TA ÖĞRENCİLERE KAYNAK DESTEĞİ SAĞLANDI

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş, Samsat'ta açılan YGS ve LYS hazırlık kurslarına katılan öğrencilere doküman ve kaynak sağlandığını belirtti.

    

Aktaş, yaptığı açıklamada, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Teşvik Fonu'ndan sağlanan finansman ile maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yönelik hafta sonu kurslar açıldığını ve bu kurslara 70 öğrencinin katıldığını ifade etti.

    

Aktaş, şunları kaydetti:

    

“Yapılan proje kapsamında öğrencilere ücretsiz kaynak kitap, deneme sınavı, dergi, yaprak test ve kırtasiye malzemeleri dağıtılmaktadır. Son olarak yapılan alımlarla çeşitli derslere ait 374 adet soru bankası kitabı ile 141 adet deneme sınavı seti alınmıştır. İlçemizde eğitim kalitesinin yükseltilmesi ve öğrencilerimizin sınavlarda başarı sağlanması için başka Samsat Kaymakamlığı olmak üzere, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve bağlı bütün birimlerimiz işbirliği içerisinde çalışmaktadır. İdare olarak bizlere düşen görev öğrencilerimize her türlü desteği sağlamak, onlara düşen görev ise daha çok çalışarak emeklerimizi boşa çıkarmamalarıdır.”

 

  

 

 

 

  




Gönderen Editör, Salı, 18 Ocak 2011 14:35, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri