Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERTURKCELL GÖNÜLLÜLERİ UZUNTEPELİ ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ   
TURKCELL GÖNÜLLÜLERİ UZUNTEPELİ ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ

           Turkcell çalışanlarının oluşturduğu Turkcell Gönüllüleri, Samsat ilçesi Uzuntepe Köyü İlköğretim Okulundaki minik öğrencileri sevindirdi.

 

           Kampanya kapsamında Turkcell çalışanlarının yaptıkları kitap ve oyuncak bağışları ile ülke genelinde toplanan 10 bin adet oyuncaklardan bir kısmı Uzuntepe İlköğretim Okuluna gönderildi.

 

 

           Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Uzuntepe İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Aklayış, Turkcell tarafından birbirinden güzel ve renkli kitaplarla birlikte, kitaplıklar gönderildiğini söyledi.

 

          Aklayış, “Turkcell Gönüllüleri tarafından okulumuza 760 adet kitap ve bu kitapların konması için kitaplıklar gönderildi. Bu kitapların hepsi renkli, kaliteli ve yararlı kitaplar. Bunların dışında 25 anasınıfı öğrencimizin hepsine üçer adet olmak üzere toplam 75 adet kaliteli oyuncak gönderildi. Firmaların bu tür sosyal faaliyetleri, dar gelirli öğrenciler için büyük önem taşımaktadır. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 

           Okul Müdürü Aklayış, oyuncakların anasınıfı öğrencilerine dağıtıldığını ve gönderilen raf ve kitaplarla ise bir kitaplık oluşturularak öğrencilerin istifadesine sunulduğunu sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 14 Ocak 2011 13:42, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri