Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ SAMSAT’TA TOPLANDI   
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ SAMSAT’TA TOPLANDI

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, eğitimde kalitenin yükseltilmesi için aralıksız olarak çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

 

Eğitimde eş güdümü ve birlikteliği sağlamak amacıyla her ay farklı bir ilçede Milli Eğitim Müdürleri ile bir araya gelerek aylık değerlendirme toplantıları yaptıklarını belirten Alaköse, eğitimde kalitenin daha da yükseltilmesi için azim ve kararlılıkla çalıştıklarını ifade etti.

 

Alaköse; “Toplantılarımızda dönem içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirilmekte ve bundan sonraki zamanlarda yapılması gereken çalışmalar planlanmaktadır. Eğitim-öğretim kalitesinin yükseltilmesi bakımından bu çalışmaların yararlı olduğuna inanıyorum. Samsat ilçemizdeki toplantıda ağırlıklı olarak taşımalı eğitimde yemek ve servis hizmetlerindeki sorunlar, okul denetimlerinin daha sık ve titizlikle yapılması, enerji biriminin faaliyetleri, dynet öğrenci programları gibi konular üzerinde görüşmeler yapıldı. Bu toplantılarımıza aralıksız devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Milli Eğitim müdürleri Kaymakam Recai Karal’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Kaymakam Karal ise yaptığı açıklamada, eğitimin kendileri için önemli olduğunu, Samsat ilçesinde eğitim adına yapılması gereken her türlü çalışmaların titizlikle yapıldığını söyledi.

 

Karal, Samsat ilçesinde okulların fiziki durumlarının iyi seviyede olduğunu, öğrencilere sağlanması gereken araç-gereç ve doküman desteğinin sağlandığını belirterek, başarının yakalanmaması için öğrencilerin hiçbir mazeretlerinin olmadığını ifade etti.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 28 Aralık 2010 11:56, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri