Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERHEMŞERİMİZ OLAN MUHTAR TAŞ, DOĞAL GAZ ÇALIŞMALARINA TEPKİ GÖSTERDİ   
HEMŞERİMİZ OLAN MUHTAR TAŞ, DOĞAL GAZ ÇALIŞMALARINA TEPKİ GÖSTERDİ

Adıyaman Turgut Reis Mahalle Muhtarı olan Samsatlı hemşerimiz, Abdulkadir Geylani Taş, Fevzi Çakmak Caddesi'nde sürdürülen doğalgaz yer altı çalışmalarının bitimine ramak kala çalışmaların durdurulduğunu belirterek, yetkililere tepki gösterdi.

 

Fevzi Çakmak Caddesi'nde yaz mevsiminden beri doğalgaz ve belediyenin alt yapı çalışmaları yaptığı, Göksu Edaş'ın ise iki aydan beri enerji nakil hatlarını yer altına çektiğini söyleyen Turgut Reis Mahalle Muhtarı Abdulkadir Geylani Taş, çalışmaların bir anda durduğunu söyledi.

 

Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde devam eden ve 505 metre uzunluğundaki alanda enerji nakil hatlarının yer altına çekilme çalışmalarının yaklaşık 485 metresinde çalışmaların sona erdiğini belirten Abdulkadir Geylani Taş, kalan kısmın tamamlanmadan çalışmaların bitirileceğini savundu.

 

Cadde üzerindeki 28 nolu 5 daireli binanın önünde çalışma yapılmadığına dikkat çeken Taş, "Aylardan beri mahallemizde sürdürülen çalışmalar bitti derken, işi yarım bıraktılar. Göksu Edaş ekipleri enerji nakil hatlarını yer altına çekerken, yaklaşık 20 metrelik yer kalmıştı. Fakat ne hikmetse çalışmalar bu bölgede durduruldu. Göksu Edaş ekiplerine bunu sorduğumda, belediye ekiplerinin bu bölgede çalışmaya izin vermediğini ifade ettiler. Aylardan beri çamurdan ve tozdan mahallemizin kurtulmasını beklerken, bu olay mahalle sakinlerinin tepkisine sebep oldu. Yetkililerden bir an önce bu sorunumuza el atmasını bekliyoruz" dedi.

 

 




Gönderen Editör, Salı, 21 Aralık 2010 14:42, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri