Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERBARDAKOĞLU: SAHABEYİ İSLAM DÜNYASINA TANITACAĞIZ   
BARDAKOĞLU: SAHABEYİ İSLAM DÜNYASINA TANITACAĞIZ

 

            Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu Samsat ilçesinde bulunan Sahabe Safvan bin Muattal kabrini ziyaret etti.

 

           Bardakoğlu, Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Adıyaman Eski Milletvekili ve Ak Parti Teşkilat Başkanı Mahmut Göksu ile bazı il ve ilçe müftüleriyle birlikte katıldığı Sahabe ziyaretinde hatıra fidanı dikerek dua ettiler.

 

             Bardakoğlu ve beraberindeki heyeti Samsat Kaymakamı Recai Karal, İlçe Garnizon Komutanı J. Kd. Bşçvş. Bekir Şanaral, Belediye Başkanı Yusuf Fırat ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

 

           Bardakoğlu burada yaptığı açıklamada Sahabe’nin bütün Türkiye’ye hatta İslam dünyasına tanıtılacağını, Diyanet İşleri Başkanlığı olarak elini taşın altına koyacaklarını ve bu bölgeyi önemli bir merkez haline getireceklerini söyledi.

 

            Bardakoğlu; “Daha önce yine Sahabe kabrini ziyaret etmiştim O zamanlar bu topraklarda bir Sahabe kabrinin bulunmasından dolayı üzülmüştüm ama bir Sahabe kabrinin bu kadar bakımsız olmasından dolayı da üzülmüştüm. Ama bugün görüyoruz ki, başta TOKİ olmak üzere, ilgili kurumlar ve Samsatlılar üzerine düşen görevlerini yapmışlardır. Bunu görmekten mutluluk duyuyoruz. Burayı inşallah önemli bir merkez getireceğiz. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile burayı ziyaret edecek ve ibaretlerini yapabileceklerdir.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 28 Ekim 2010 19:22, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri