Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA YAYGIN EĞİTİME İLGİ GÖSTERİLİYOR   
SAMSAT’TA YAYGIN EĞİTİME İLGİ GÖSTERİLİYOR

           Samsat Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Ayhan Ercemal Açık İlköğretim Okulu ve Açık Öğretim Liselerine beklenenden çok kayıt yapıldığını ve bu ilginin sevindirici olduğunu belirtti.

 

            Açık Öğretim Lisesi kayıt veya kayıt yenilemesi için 85, Açık İlköğretim Okulu için ise 38 öğrencinin kayıt yaptırdığını belirten Ercemal, çeşitli nedenlerle öğretimlerini tamamlayamayan ve zorunlu öğretim yaş sınırını aşarak eğitim-öğretim sisteminin dışında kalan yetişkinlere uzaktan eğitim ilke ve teknikleriyle her yerde, her durumda eğitim- öğretim olanağı vererek toplumun eğitim ve kültür düzeyini yükseltmeye çalıştıklarını belirterek, vatandaşlarımızın meslek edinmelerini kolaylaştırma; ekonomik kalkınmaya katkıda bulunmalarını sağlama ve onları üst öğrenime hazırlamada her türlü olanağın kullanıldığını söyledi.

 

            Ercemal, “Bugüne kadar toplam 123 öğrencimiz ilk ve ortaöğretim açık öğretim okullarına kayıt yaptırmıştır. Bu öğrencilerimizin bazılarının kırsal kesimlerimizdeki ve köylerimizdeki kızlarımızın olması bizleri ayrıca sevindirmektedir. Halk Eğitim olarak vatandaşlarımızın eğitim ve kültür seviyesini yükseltmek ve meslek edinmelerini temin etmek için bütün imkanlarımızı kullanacağız.” şeklinde konuştu.

           

           




Gönderen Editör, Pazartesi, 11 Ekim 2010 08:54, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri