Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERAKSARAYLI ÖĞRENCİLER SAMSAT’TA AĞAÇ DİKTİ   
AKSARAYLI ÖĞRENCİLER SAMSAT’TA AĞAÇ DİKTİ

 

            Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan “Gönül Köprüsü Projesi” kapsamında Aksaraylı öğrenciler Samsat ilçesine gelerek Sahabe Safvan bin Muattal mevkiinde ağaç diktiler.

 

             Ağaç dikim törenine Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, Adıyaman Çevre ve Orman Müdürü Harun Dindar, Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş ve diğer ilgililer katıldı.

 

 

          Törende bir konuşma yapan Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz öğrencileri Samsat ilçesinde görmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

 

           Kaymakam Dilsiz, “Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı ‘Gönül Köprüsü Projesi’ kapsamında ilköğretim okulu öğrencisi ve öğretmenlerinden oluşan yaklaşık 200 kişilik bir grubun Samsat ilçesine gelmeleri ve bu arada ağaç dikmeleri bizleri mutlu etmiştir. Kendilerine hoş geldiniz diyor, gezilerini huzur içerisinde tamamlayarak ailelerine kavuşmalarını temenni ediyorum” dedi.

 

 

            Adıyaman Çevre ve Orman Müdürü Harun Dindar ise yaptığı konuşmasında Aksaraylı öğrencilerin ilimizde, birer hatıra fidanının olmasını önemsediklerini ifade ederek, ileriki zamanlarda yine yolu Adıyaman’a düşen öğrencilerin gelip fidanları görmelerini istedi.

 

             Ağaç dikim tekniklerinin anlatılmasından sonra öğrenciler birer adet hatıra fidan dikimi yaparak, Sahabe Safvan bin Muattal kabrini ziyaret ederek dua ettiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 02 Temmuz 2010 11:41, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri