Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI AHMET DİLSİZ; “SODES SAMSAT’TA DEĞİŞİM RÜZGARI ESTİRDİ”   
SAMSAT KAYMAKAMI AHMET DİLSİZ; “SODES SAMSAT’TA DEĞİŞİM RÜZGARI ESTİRDİ”

Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, Sosyal Destek Programı (SODES) projeleri ile ilçede değişim rüzgarı estiğini söyledi.

 

Dilsiz, yaptığı açıklamada, 2008 ve 2009 yılı SODES Programı kapsamında Samsat ilçesinde istihdam, sosyal, kültür, sanat ve spor alanlarında projelerin hayata geçirildiğini belirterek, bu projelerle gözle görülür bir değişim yaşandığını belirtti.

 

2010 yılı programına alınmak üzere yine aynı alanlarda 25 projenin hazırlanarak, SODES-BİS aracılığıyla elektronik ortamda başvuruların yapıldığını ve daha sonra Adıyaman Valiliği Proje Merkezine teslim edildiğini ifade eden Dilsiz, şunları kaydetti:

 

“SODES, Samsat'ta değişim rüzgarı estirdi. İlçemiz Köylere Hizmet Götürme Birliği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü ile Samsat Belediyesi tarafından projeler üretildi ve ilgili mercilere sunuldu. Projelerimizi hazırlarken aciliyet ve önem sırasını göz önünde bulundurarak, ilçemiz için yararlı olacağını düşündüğümüz konuları tespit ettik.

 

İlçemizin ekonomik, sportif, sosyal ve kültürel bakımdan ilerlemesine özen gösterdik. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da en iyi bir şekilde SODES'ten faydalanacağımıza inanıyorum. İlçemiz ve ülkemize hayırlı uğurlu olması dileklerimle emeği geçen arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum.”

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 28 Haziran 2010 10:59, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri