Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA İLK KEZ BİR OKUL BEYAZ BAYRAK ALDI…   
SAMSAT’TA İLK KEZ BİR OKUL BEYAZ BAYRAK ALDI…

Sağlık Bakanlığı’nın okullardaki sağlık ile ilgili eğitim çalışmaları kapsamında 2006 yılından bu yana yürütülen çalışmalar neticesinde Samsat ilçesinden Yarımbağ İlköğretim Okulu  'Beyaz Bayrak' almaya hak kazandı.

 

 

Beyaz bayrak asma törenine Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, İlçe Jandarma Komutanı Cemrahil Çakmak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş ve bazı daire amirleri katıldı.

 

 

Burada bir açıklama yapan Okul Müdürü Mahmut Tepe İl genelinde oluşturulan bir komisyonun okullara 100 üzerinden puan verdiklerini, Okul Sağlığı Denetim Formunda yer alan okul çevresi, okul içi, idari hizmet birimleri, öğretim hizmet birimleri, yardımcı hizmet birimleri, okul kantinleri gibi kriterler üzerinden değerlendirme yapıldığını belirterek, Adıyaman il genelinde beyaz bayrak almaya hak kazanan 39 okuldan biri olmayı başardıklarını belirtti.

 

 

Kaymakam Ahmet Dilsiz ise yaptığı açıklamada eğitime yaptıkları yatırımların meyvelerini almaya başladıkları belirterek Samsat ilçesinde ilk kez bir okulun beyaz bayrak almış olması, hele hele bu okulun bir köy okulu olmasının, bu anlamdaki başarının somut bir göstergesi olduğunu ifade etti.

 

 

Kaymakam Dilsiz, “Beyaz bayrak alan Yarımbağ İlköğretim Okulumuzun idaresi, öğretmenleri ve öğrencilerini yürekten kutluyorum. İki yılda bir yapılan yeniden değerlendirmede bayrak kalabiliyor veya geri alınabiliyor. Bundan sonra daha titiz davranarak elde edilen başarıyı kalıcı kalmak gerekiyor. Bayrağın hayırlı uğurlu olması dileğiyle bütün okullara bu güzel yarışta başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 18 Haziran 2010 12:17, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri