Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA ÖĞRENCİLERE MORAL GEZİSİ   
SAMSAT’TA ÖĞRENCİLERE MORAL GEZİSİ

 

          Samsat Kaymakamlığı, LYS'ye girecek öğrencilere moral vermek amacıyla Malatya gezisi düzenledi.

 

           Okul Müdürü Beşir İnce, Müdür Yardımcıları Mustafa Çelik ve Abdullah Akın ile kurslarda görev alan öğretmenler Mehmet Tepe, Bülent Tülek, Gülten Daş ve Hatice Dağdevran ile Malatya'ya giden 40 öğrenci, İnönü Üniversitesi yerleşkesinde bulunan fakülteleri, laboratuarları ve sosyal tesisleri gezdi. Öğrenciler, daha sonra da kentin tarihi ve kültürel mekânlarını ziyaret etti.

 

            Kaymakam Ahmet Dilsiz, yaptığı açıklamada, üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin stres atması ve üniversite ortamını yakından tanıma fırsatı bulmaları için gezi düzenlendiğini bildirdi.

 

              Dilsiz, öğrencilerin sınavda başarılı olmaları için kurslar düzenlediklerini, kaymakamlık olanak maddi ve manevi alanda yardımcı olmaya çalıştıklarını kaydetti.

 

               Kaymakam Dilsiz “İlçemizdeki öğrencilerin sınavlara daha iyi hazırlanmaları için sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın finanse ettiği proje ile Halk Eğitim bünyesinde kurslar veriyoruz. Bu kaynaktan gerekli kaynak ve doküman desteği sağlıyoruz. Sınavlara yakın bir zamanda ise öğrencilerimize moral kazandırmak ve üniversite ortamına hazırlamak için geziye gönderdik. İdare olarak üzerimize düşen görevleri yaptığımıza inanıyorum. Amacımız, daha çok öğrencimizin fakültelere yerleştirilmesidir.” şeklinde konuştu.

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 07 Haziran 2010 19:54, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri