Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA SODES’LE SPOR ARTTI…   
SAMSAT’TA SODES’LE SPOR ARTTI…

Samsat ilçesinde yürütülen “Çok Amaçlı Toplumsal Alan Projesi” ile sportif hayatın canlandığı bildirildi.

 

Adıyaman Valiliği koordinesinde ve Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yürütülen Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamındaki “Çok Amaçlı Toplumsal Alan” Projesi ile iki farklı yerde spor alanı oluşturuldu.

 

İlçe dışından gelerek Samsat’ta orta öğrenimlerini sürdüren öğrencilerin barındığı Lise Pansiyonu ve 80. Yıl Sosyal Tesislerinde oluşturulan spor alanına kurulan dış mekan spor aletleri ile genç yaşlı, kadın erkek bütün Samsatlılar gelerek spor yapıyor.

 

Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, ilçede spora ilginin fazla olduğunu ancak spor alanlarının arttırılması gerektiğini belirterek son iki yılda bu anlamda bir çok projenin hayata geçirildiğini söyledi.

 

Kaymakam Dilsiz, Kaymakamlık tarafından bir halı sahanın yapıldığını, 6 basketbol/voleybol sahasının yapıldığını ve bir okul spor kulübüne ise bol miktarda spor malzemesi dağıtıldığını belirterek, yapılan sahaların daha modern hale getirilmesi için yeni proje yürüttüklerini ifade etti.

 

Dilsiz, “Samsat ilçesinde spora bir ilgi var. Özellikle bahar aylarında yollarla genç yaşlı, kadın erkek yürüyüş yaptıklarını görüyoruz. Daha sağlıklı olmak için spor yapmak isteyen vatandaşlarımızın spor alanı ve spor malzemesi ihtiyaçlarının karşılanması için projeler üretiyor ve kaynak temin ederek hayata geçiriyoruz. Bunlardan biri de SODES kapsamında geliştirilen proje ile dış mekan spor aletleri alımıydı. İki alanda spor malzemelerimizi kurduk ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Vatandaşlarımız yoğun olarak buralara gelerek spor yapmaktadırlar.” dedi.

 

Kaymakam Ahmet Dilsiz, ilçe stadyumunun iyileştirilmesi için de kaynak arayışında olduklarını, en kısa zamanda ilçe stadyumunu da iyileştirerek gençlerin hizmetine sunmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 06 May 2010 13:16, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri