Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT SULAMA BİRLİĞİ MECLİS TOPLANTISI YAPILDI   
SAMSAT SULAMA BİRLİĞİ MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Samsat Sulama Birliği’nin 2010 yılı birinci olağan meclis toplantısı yapıldı.

 

Sulama Birliği Lokalinde yapılan toplantıya Birlik Başkanı Abdulkadir Fırat’ın yanı sıra Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, İl Genel Meclis Üyesi Osman Deniz ile birliği üye köylerin doğal üyeleri olarak muhtarlar ve seçilmiş üyeleri katıldı.

 

Toplantı gündemi gereğince, 2009 Yılı faaliyet raporu okundu ve 2009 yılı kesin hesapları oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

 

Toplantıda söz alan Sulama Birliği Başkanı Abdulkadir Fırat kaçak su kullanılmasının önüne geçilmesi için meclis üyelerinden yardım istedi.

 

Başkan Fırat; “Kaçak su kullanımının kesinlikle önüne geçmeliyiz. 2008 ve 2009 yıllarında arazilerini sulayıp hala parasını ödemeyen çiftçilerimiz var. Bu nedenler bizlerde elektrik ve personel giderlerimizi karşılayamıyoruz. Bu konuda lütfen bizlere yardımcı olun. Bunun yanında salma usulü sulamanın önünü geçmek için vatandaşları bilinçlendirici eğitici çalışmalar yapmalıyız.” dedi.

 

Fırat yaptığı konuşmasında seralarda su kullanım ücreti resmi raici 124 TL iken bu fiyatı yüksek bulduklarını ve dönüm başına 50 TL. fiyat belirlediklerini belirtti.

 

Fırat, sulama için vatandaşların zamanında müracaat etmeleri gerektiği ve borçlarını ödemeyen vatandaşlar hakkında icra takibi başlatacaklarını sözlerine ekledi.

 

Toplantı sonrasında Sulama Birliği Başkanı Abdulkadir Fırat, katılımcılara Gazeteci-Yazar Fahrettin Çelik’in “İnsanca Yaşama Bilinci” isimli kitabını hediye etti.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 30 Nisan 2010 12:44, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri