Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ   
SAMSAT KAYMAKAMI BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

          Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, kızlar kros müsabakalarında il üçüncüsü olan öğrencileri makamında kabul ederek ödüllendirdi.

 

             İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Adıyaman genelinden öğrencilerin katıldığı müsabakalarda ilk kez kızlarda bir köy okulunun dereceye girmesi üzerine öğrencilerin aldıkları madalya ve kupanın dışında ilçe kaymakamlığınca da ödüllendirildiler.

 

              Uzuntepe İlköğretim Okulu spor kulübü öğrencilerinden Sümeyye Yağcı, Meral Keskin, Ayten Ünsal ve Şüheda Şimşek’in takım olarak üçüncü gelmesi nedeni ile öğretmenleri Hakan Nardan, Okul Müdürleri Bekir Aydın ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş ile birlikte Kaymakam Ahmet Dilsiz’i makamında ziyaret ettiler.

 

              Kaymakam Ahmet Dilsiz yaptığı açıklamada Uzuntepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin azimli ve gayretli çalışmaları neticesinde bir ilki başararak kızlarda il bazında yapılan yarışmada dereceye girdiklerini belirterek öğrenci ve öğretmenlerini kutladı.

 

              Kaymakam Dilsiz “Okul sadece ders kitaplarında yazılı olan şeylerin öğretilmesinden ibaret değildir. Uzuntepe İlköğretim Okulumuz çeşitli spor alanlarında, halk oyunlarında ve diğer sosyal faaliyetlerinde bunu ispatlamışlardır. Çocuklarımızın il üçüncüsü olmaları bizleri de onlar kadar sevindirmiştir. Çocuklarımızın eğitimi ve bunu tamamlayıcı sosyal faaliyetleri için gerekli her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 23 Kasım 2009 12:25, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri