Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERHEM YIL SONU SERGİSİ BEĞENİYLE İZLENDİ   
HEM YIL SONU SERGİSİ BEĞENİYLE İZLENDİ

 

          Samsat ilçesinde Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğünce açılan kurslarda yapılan çalışmalar sergilendi.

 

 

           Serginin açılışını Samsat Kaymakamı Ahmet dilsiz yaptı. Sergiye ayrıca Belediye Başkanı Yusuf Fırat, kamu kurum ve kuruluş amirleri ve çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

            Açılış konuşması yapan HEM Müdürü Ayhan Ercemal yıl içerisinde; Makine nakişi, giyim, Bilgisayar işletmenliği ve web tasarımı, el sanatları, ahşap boyama, bayan kuaförlüğü, halıcılık, halk oyunları, karate ve tıp sekreterliği alanlarında toplam  33 kurs açıldığını ve bu kurslara 654 kursiyerin devam öğrenim gördüğünü belirtti.

 

 

            Ercemal ayrıca, ana-kız okuldayız kampanyası kapsamında 6 adet birinci kademe ve 5 adet ikinci kademe okuma yazma kursu açıldığını bu kurslara ise 46 kişinin eğitim gördüğünü kaydetti.

 

            Ercemal yaptığı konuşmasında şunları kaydetti:

 

            “Eğitim insanın en temel insan hakkıdır. Bilgi ve teknolojinin hızla ilerlediği çağımızda Halk Eğitim Merkezleri ülkemiz için ayrı bir fırsattır. Bu fırsatı en iyi bir şekilde değerlendirme gayreti içerisindeyiz. Toplumun ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda yeni kurslar açarak ve projeler üreterek eğitim öğretime en iyi şekilde devam edeceğiz.” dedi.

 

            Program kapsamında sergi gezilerek başarılı kursiyerlere belgeleri dağıtıldı. Folklor ekibinin gösterisi sunuldu ve yöresel yemekler ikram edildi.

 

  

 




Gönderen Editör, Perşembe, 11 Haziran 2009 14:06, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri