Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI ÇOCUKLAR OYNADI AVRUPALILAR SEYRETTİ   
SAMSATLI ÇOCUKLAR OYNADI AVRUPALILAR SEYRETTİ

            Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Avrupa Birliği Comenıus okul ortakları projesi kapsamında Örentaş İlköğretim Okulunda “Let’s Play” adlı projenin etkinlikleri sergilendi.

 

           Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, Belediye Başkanı Yusuf Fırat ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş’ın da katıldığı törenlere Çek Cumhuriyeti, İngiltere, Kuzey İrlanda, İskoçya ve Fransa’dan öğretmenler katıldı.

 

 

           Törende bir konuşma yapan Kaymakam Ahmet Dilsiz, “Haydi Oynayalım” adlı projenin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde etkinliklerini sunmaları bayrama ayrı bir hava kattığını söyledi.

 

            Dilsiz, Atatürk’ün bu anlamlı günü çocuklara armağan ettiğini hatırlatarak, bizde olduğu gibi başka milletlerde çocuklara böyle bir bayram günü armağan edilmediğini söyledi.

 

 

            Dilsiz, “Bu tür projelerle dünya devletleri ile ortak yönlerimizde birleşecek, farklılıklarımızı zenginlik sayarak bunlardan istifade etmeye çalışacağız. Avrupa Birliğine aday ülke konumunda olan ülkemiz coğrafik, siyasi ve kültürel bakımından önemli bir yerdedir. Bu projelerle eğitimcilerimizin kendilerini geliştirme, bilgi alış verişinde bulunma imkanı doğacaktır.” dedi.

 

           Program kapsamında öğrenciler çeşitli yarışmalar ve oyunlar sundular. Folklar ekibinin gösterisine dayanamayan yabancı eğitimciler piste çıkarak çocuklarla birlikte oynamaktan kendilerini alamadılar.

 

 

           Çeşitli ülkelerden gelen eğitimciler Kaymakam Ahmet Dilsiz ve Belediye Başkanı Yusuf Fırat’ı makamlarında ziyaret ederek, gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ettiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 22 Nisan 2009 14:45, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri