Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKENDİNİ ARAYAN ADAM SAMSATTAYDI   
KENDİNİ ARAYAN ADAM SAMSATTAYDI

                                                                 Adıyaman'ın Samsat ilçesinde Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi İlahiyatçı -Yazar Doç. Dr. Halit Ertuğrul'un konuşmacı olarak katıldığı konferans tertiplendi. Konferansta “İslam'da Aile” konusu ele alındı.

 

            Cumhuriyet Konferans Salonundaki konferansa Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, kamu çalışanları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Bir çok vatandaşın ayakta izlediği ve salonun yetersiz geldiği programa İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan’ın açılış konuşması ve sinevizyon gösterisi ile başlanarak Yazar Ertuğrul’un konuşması ile devam edildi.

 

 

             Yazar Doç. Dr. Halit Ertuğrul, dünyada en büyük zenginliğin aile zenginliği olduğunu ifade ederek, yaşamından örnekler verdi ve ailenin İslam dinindeki yeri ve önemine vurgu yaptı. Doç. Dr. Ertuğrul, Allah’ın bizlere sayısız nimetler verdiğini ve bunların kıymetini ancak yeterdiğimiz zaman anladığımızı söyledi.

 

            Ertuğrul, öğrencilere hayatta başarılı olmanın sırlarını açıklayarak “Başarısızlık, ancak başarısızlığı peşinen kabullenmekle mümkündür. Azim ve kararlılığın önünde hiçbir güç duramaz” şeklinde konuştu.

 

 

               Konferans sonrası Doç. Dr. Halit Ertuğrul katılımcılarla sohbet ederek, kitaplarını imzaladı.

 

 

 

   

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 20 Nisan 2009 06:42, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri