Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERHEMŞERİMİZ ABDULKADİR GEYLANİ TAŞ SEÇİMLERİ BAŞARI İLE TAMAMLADI   
HEMŞERİMİZ ABDULKADİR GEYLANİ TAŞ SEÇİMLERİ BAŞARI İLE TAMAMLADI

 

           29 Mart Genel Mahalli Seçimlerinde Turgut Reis Mahallesinden Muhtar Adayı olan  Abdulkadir Geylani Taş, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi zaferle bitirdi.

 

            Tebrikleri kabul eden Taş, önümüzdeki 5 yıl içerisinde mahallesine hizmet edebilme fırsatı yakaladığı için heyecan içerisinde olduğunu, omuzlamış olduğu bu görevin ne kadar kutsal ve zor olduğu bilinciyle sorumluluk aldığı söyledi.

 

          Taş yaptığı açıklamada; “Seçim boyunca söylediklerimin arkasındayım. Halkıma ne dediysem onu başarabilmenin azminde olacağım. Mahalleyi ben değil, biz yöneteceğiz. Ekibimle, bütün mahalle sakinlerinin görüşleri doğrultusunda, adil, demokratik ve şeffaf bir yönetim anlayışı içerisinde olacağım.” dedi.

 

            Taş, “Mahallemizin temizlik, eğitim, yol ve sağlık başta olmak üzere sorunlarımızı çözmek için ekibimle birlikte var gücümüzle çalışarak mahallelilerimizin refah ve mutluluğu için her ne gerekiyorsa onu yapacağız. Mahalleme hizmeti ibadet saydığımı söylemiştim. Bu anlayıştan hiçbir zaman sapmayacağız.” şeklinde konuştu.

 

             Muhtar Abdulkadir Geylani Taş, seçim sürecinde kendisini yalnız bırakmayan, kendisini oyları ile destekleyen veya başka adayları destekleyen bütün herkese teşekkür etti.

 

              Taş, “Bu bir demokratik yarıştı. Yarışta kazananda olacak kaybedende. Bana veya başka aday arkadaşıma oy vererek en temel demokratik hakkını kullanan bütün mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum. Allah bizleri utandırmasın.” dedi.

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 01 Nisan 2009 11:12, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri