Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMUHTAR ADAYI SEÇİM BÜROSU DOLUP TAŞIYOR   
MUHTAR ADAYI SEÇİM BÜROSU DOLUP TAŞIYOR

 

              Turgut Reis Mahallesi Muhtar Adayı Abdulkadir Geylani Taş’ın hizmete giren seçim bürosu mahalleli vatandaşların akınına uğruyor.

 

             Özellikle akşam saatlerinde yoğun olarak ziyaret edilen seçim bürosuna gelen vatandaşların kendisine büyük moral ve güç verdiğini belirten Taş, seçilmesi durumunda sürekli böyle bütün vatandaşların katılımıyla, onların görüşlerini dikkate alarak hizmet edeceğini söyledi.

 

             Turgut Reis Mahallesinin önemli ihtiyaçları olduğunu belirten Muhtar Adayı Taş, seçilmesi durumunda seçim sonrası hiç zaman kaybetmeden, vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda aciliyet ve önem sırasına göre çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

 

             Taş, “Mahallemizin temizlik, eğitim, yol ve sağlık başta olmak üzere mahallemizin sorunlarını çözmek için ekibimle birlikte var gücümüzle çalışacağız. Bizim isin esas olan mahallelilerimizin refah ve mutluluğudur. Bütün gücümüzü bu uğurda kullanacağız.” dedi.

 

              26 yıldır bu mahallede oturduğunu belirten Taş, bu mahallenin en iyi hizmeti hak ettiğini, gerek siyasette, gerekse bürokraside yapılması gereken her ne varsa yapılacağını, vatandaşlara her konuda yardımcı olacağını söyledi.

 

              Taş, “En merkezi mahallelerinden biri olan Turgut Reis mahallesi bir anlamda Adıyaman’ın aynası durumundadır. Onun için yerel ve merkezi yönetimlerin bunu göz önüne alarak hizmet etmelerini temenni ediyorum. Biz bu çarkı döndürecek güç ve kabiliyetteyiz.” şeklinde konuştu.

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 19 Mart 2009 11:58, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri