Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRETMENLERİ YEMEKTE BULUŞTU…   
MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRETMENLERİ YEMEKTE BULUŞTU…

             Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Merkez İlköğretim Okulu öğretmenleri yürütülen eğitim-öğretim faaliyetlerini değerlendirmek üzere yemekli toplantı düzenlediler.

 

              80. Yıl Sosyal Tesislerinde verilen yemeğe Samsat Belediye Başkanı A. Kadir Aslan, Okul Aile Birliği Başkanı Fetli Tepe, Okul Müdürü Mashar Aktaş ve öğretmenler katıldılar.

 

           Merkez İlköğretim Okuluna yaptığı katkılarından dolayı Belediye Başkanı A. Kadir Aslan’a birde plaket takdim edildi.

 

            Başkan Aslan yaptığı açıklamada Samsat ilçesinde 20 yıldır Belediye Başkanı olarak hizmet verdiğini, bütün kıt imkanlarına rağmen eğitim ile ilgili hiçbir talebi geri çevirmediklerini söyledi.

 

           Başkan Aslan “Îlçemizdeki eğitim kalitesinin yükseltilmesi için eldeki bütün olanakları kullandık. Yirmi yıllık belediye başkanlığı döneminde nasıl ki, eğitimcilerimizin yanında yer aldıysam, bundan sonraki yaşantımda da eğitim için elimden ne gelirse yapacağım.” şeklinde konuştu.

 

           Merkez İlköğretim Okulu Müdürü Mashar Aktaş ise yaptığı açıklamada Samsat ilçesinde başta Kaymakamlık ve Belediye olmak üzere bütün kurumların eğitime olumlu katkıları olduğunu söyledi.

 

           Aktaş, düzenlenen toplantıda eğitimcilerle yürütülen çalışmaların değerlendirildiğini ve sene sonu tatiline kadar yapılması gereken çalışmaların planlandığını kaydetti.

 




Gönderen Editör, Cuma, 06 Mart 2009 12:13, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri