Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKAYMAKAM MAHMUT KAŞIKÇI'NIN VEDA MESAJI   
KAYMAKAM MAHMUT KAŞIKÇI'NIN VEDA MESAJI

              Değerli Samsatlılar…

 

            13 Kasım 2006 tarihinde başladığım Samsat Kaymakamlığı görevinden Şırnak Vali Yardımcılığına atanmam dolayısıyla 4 Eylül 2008 tarihi itibariyle ayrılıyorum.

 

              Samsat’ta görev yaptığım süre içerisinde tarafsız, adil, dürüst ve hizmet üretme gayreti içerisinde oldum. Ülke kalkınmasının yolunun insana yapılacak yatırıma bağlı olacağının bilinciyle eğitim projelerine ağırlık verdim ve özellikle ilçemizde eğitimin gelişmesi için çalıştım.

 

             İnsanımızın bulunduğu yerde gelir elde etmesi ve iş imkanı yaratılması amacıyla tarımda alternatif ürün çalışmalarına ilişkin tarımsal projeler üretildi ve bu projelerden bir kısmının uygulanması tamamlandı, bir kısmının ise devam ediyor. Bu proje ve çalışmaların Samsat’ta olumlu anlamda büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum.

 

            Toplumumuzun en yardıma muhtaç kesimi olan yaşlı ve özürlü insanlarımızın sorunlarının çözümüne yönelik sosyal hizmet çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmanın en dezavantajlı kesimine yönelik şartların iyileştirilmesine yönelik ciddi anlamda katkı sağlayacağına inanıyorum.

 

           Esasen takdiri kadirşinas Samsat halkı yapacak olan ve burada bahsetmeye gerek duymadığım hizmetlerin yürütülmesinde en büyük destekçimiz Samsat halkı, değerli mesai arkadaşlarım, meslek örgütleri ve basınımız olmuştur. Destek olan her kese teşekkür ediyorum.

 

            Samsat’tan ayrılırken tüm Samsatlılara sağlık, esenlik ve mutluluklar diliyor arz-ı veda ediyorum.

 

Mahmut KAŞIKÇISamsat Kaymakamı


Gönderen Editör, Cuma, 05 Eylül 2008 19:23, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri