Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERARAMIZDAN AYRILIŞININ 69. YILINDA ATA’YI MİNNETLE ANDIK   
ARAMIZDAN AYRILIŞININ 69. YILINDA ATA’YI MİNNETLE ANDIK

                Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 69. yılı münasebetiyle düzenlenen anma programına Atatürk anıtına çelenKlerin konulması, saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunması ve 2 dakikalık saygı duruşu ile birlikte araçların klaksonlarını çalmalarıyla başladı.

                Samsat ilçesindeki anma etkinliklerine Kaymakamlık Cumhuriyet Konferans Salonunda devam edildi. Buradaki kutlama programına Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Başçavuş Yusuf Kandemir, Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan, kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri öğretmen ve öğrenciler katıldı.

                 Atatürk’ün 10. Yıl Nutku kendi sesinden banttan dinletildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Atatürk’ün Devlet Adamlığı Yönünün anlatılmasından sonra  Atatürk’ün kronolojik hayatı ile şiirlerin okunması ile Merkez İlköğretim Okulu Korosu tarafından kahramanlık ve Atatürk’ün sevdiği eserler seslendirildi. Programın sonunda Samsat Lisesi tarafından hazırlanan “Fotoğraflarla Atatürk” konulu sinevizyon gösterisi sunuldu.

                Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve şükranla anıyoruz.

 

 




Gönderen Editör, Cumartesi, 10 Kasım 2007 09:00, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri