Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER MASAYA YATIRILDI, YENİ NÜFUS KANUNU ANLATILDI.   
SAMSAT’TA SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER MASAYA YATIRILDI, YENİ NÜFUS KANUNU ANLATILDI.

                                           toplantiSamsat Kaymakamı Doğan Demirdaş başkanlığında, Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. Samsat İl Genel Meclis Üyeleri, köy muhtarları ve bazı daire müdürlerinin  katılımıyla yapılan toplantıda Samsat ilçesindeki çalışmalar anlatılarak, önümüzdeki dönem içerisinde yapılacak projeler planlandı.

            Kaymakam Doğan Demirdaş, Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İlçe Tarım Müdürlüğünce hayata geçirilen çilekçilik, bodur elma, nar, zeytincilik ve diğer meyve bahçeleri ile KÖYDES kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek 2006 yılı içerisinde KÖYDES kapsamında planlanan çalışmaların birinci kısım çalışmalarının ihale edildiğini ve çalışmaların başladığını açıkladı.

            Kaymakam Demirdaş, “KÖYDES projesi ile Ağustos 2006 ayı içerisinde asfaltsız, stabilizesiz köy yolu ve içme suyu olmayan köy kalmayacaktır. 2007 yılı içerisinde de köylerimizin kanalizasyon ihtiyaçları planlanacaktır. Yapılan çilek ve bodur elma  projelerimizden beklenen sonuç alındığından önümüzdeki günlerde her köy ve mahalleye birer adet olmak üzere toplam 20 aileye çilek projesi yapacağız.” dedi.

            Toplantıda Doğan Aksel Şirketi’nin sağladığı 30.000 YTL bağış ile Adıyaman Valiliği’nin sağladığı 10.000 YTL destek ve birlik bütçe imkanları ile 1 adet 4x4 Nissan NAVARA pikap alınmasına da karar verildi.


            Kaymakam Demirdaş, toplantı sonunda köy muhtarlarına 25.04.2006 tarihinde kabul edilen yeni Nüfus Hizmetleri Kanunu hakkında da bilgi vererek, kanun ile gerçeğe aykırı nüfus belgesi düzenleyenlere 6 ay ile 4 yıl arasında hapis cezası ile 500 YTL idari para cezası getirildiğini açıkladı.




Gönderen Editör, Salı, 02 May 2006 17:27, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri