Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERTAŞKUYU KÖYÜNDE ŞİİR DİNLETİSİ…   
TAŞKUYU KÖYÜNDE ŞİİR DİNLETİSİ…

         Samsat ilçesi Taşkuyu Köyünde öğrenciler arkadaşları ve ailelerine şiir dinletisi sunarak, yılsonu sergisi düzenlediler.

  

Taşkuyu Köyü Ortaokulu öğrencilerinin hazırlayıp sundukları “Bir Sevdadır Memleket” isimli şiir dinletisi programına Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir, bazı kamu kurumları müdürleri, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mazhar Aktaş, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

  

Şiir dinletisinden Sonra Okul Sergi Salonunda Görsel Sanatlar ve Anasınıfı öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları el sanatları ve resimler sergilendi.

  

Serginin açılışını gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir, anasınıfları başta olmak üzere öğrencilerin beklentilerin çok üzerinde eserler meydana getirdiklerini söyledi.

  

Eleştir, “Bugün Taşkuyu Köyümüzde güzel bir şiir dinletisi ile şiire doyduk. Ayrıca okulumuzun sergisini açmamız bizim için büyük bir sevinç ve gurur kaynağı oldu. Bu sergide yer alan çalışmaların her biri tarif edilemeyecek kadar değerlidir. Bu gururu ve mutluluğu yaşamamızı sağlayan sevgili öğrencilerimizi ve değerli öğretmenlerini kutluyorum. Ayrıca bizleri yalnız bırakmayan, sevincimize ortak olan değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bu tür programlar çocuklarımızın kendilerine olan özgüvenlerini kazanmalarına yardımcı olacaktır. Bu yüzden böyle güzel etkinliklerin yapılmasını önemsiyoruz.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 24 May 2013 06:16, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri