Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA VATANDAŞ ODAKLI HİZMET   
SAMSAT’TA VATANDAŞ ODAKLI HİZMET

        Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, köy muhtarları ile köylerdeki fakir ve yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, sıkıntılarını dinliyor.

 

Kaymakam Sündük, Samsat İlçe Müftüsü Kamil Ruhi Albayrak, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Fethi Yalçın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Tepe ile birlikte bazı köyleri gezerek fakir ve yaşlı aileleri ziyaret etti.

 

Devletin imkanlarından faydalanma imkanı bulunmayan, sosyal yardımlara ulaşmakta güçlük çeken fakir ve yaşlı vatandaşların tespit edilmesi, onlara Devletin şefkat elinin uzatılması, güven aşılanması ve köydeki sıkıntıları yerinde görmek amacıyla köyleri ziyaret eden Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, engelli ve hasta olan vatandaşların tedavileri için ise Sağlık ekiplerini görevlendirdi.

 

Kaymakam Sündük yaptığı açıklamasında, “Sosyo-ekonomik düzeyi düşük, dezavantajlı koşullarda yaşayan ve sosyal hizmetlere ihtiyaç duyan, çocuk, özürlü, yaşlı ve kadınların sosyal hizmetlere erişimini sağlamak amacıyla köylerimizi ziyaret ederek, bu insanlarımızı evlerinde görmek, sıkıntılarını dinlemek, mümkünse tedavilerini yaptırmak, en önemlisi de yalnız olmadıklarını, devletin yanlarında olduğunu hissettirmek amacıyla böyle bir çalışmaya ihtiyaç duyduk. Devletin yardımlarına ulaşmakta güçlük çeken, sosyal hizmetlerden yeterince faydalanamayan yaşlı vatandaşlarımızın bu imkanlardan faydalanmalarını sağlamaktayız. Vatandaşlarımızın sevinçleri bizleri de mutlu etmektedir.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 14 Ocak 2013 13:36, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri