Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Köşe Yazıları

Köşe YazılarıMehmet KANDEMİRADIYAMANSPOR ÜST SIRALARI HEDEFLİYOR [ Arama ]

ADIYAMANSPOR ÜST SIRALARI HEDEFLİYOR
Başlık ADIYAMANSPOR ÜST SIRALARI HEDEFLİYOR
Tarih 05.03.2010
Gönderen Editör

ADIYAMANSPOR ÜST SIRALARI HEDEFLİYOR

  

           Teknik direktörlüğüne Mehmet Ali Çınar’ın gelmesinden sonra oynadığı futbol ve aldığı sonuçlar ile dikkat çeken Adıyamanspor, son maçında özellikle düşme potasını ilgilendiren maçta deplasmanda Kahramanmaraşsporu 2-1 yenmesi bizleri hayli rahatlattı.

 

 

            Bu sonuç, ekibimizi düşme potasından uzaklaştırdığı gibi, yükselme gurubu için tekrar iddialı duruma getirmiş oldu. Özellikle bu hafta sonu oynayacağımız Adanademirspor müsabakası liderlik için tamam mı - devam mı maçı oldu.

 

            Üç puanlık sistemde her an her şeyin değişebileceğini biliyoruz, gurubumuzda çok sürpriz sonuçlar ortaya çıkmakta, takımlar içerde ve dışarıda birbirlerini yenebilecek kapasitedeler. Yani Demirspor ile aramızdaki dokuz puanlık fark kolay bir şekilde kapanabilir, ama öncelikle Pazar günü sahamızda oynayacağımız maçı kazanıp, puan farkını altıya düşürmemiz lazım.

 

 

             Tecrübeli Hoca Mehmet Ali Çınar, getirdiği sistem ile seyir zevki verdiği gibi oynanan futbol sonuca da yansıyınca takımımız şu aşamada en azından düşme potasından uzaklaşmış oldu. Bizim açımızdan çok değerli olan bu üç puan, Maraşspor için düşme potasında tehlikeyi ensesinde his etmenin açık göstergesi oldu.

 

             İkinci yarıya flaş transferler ile giriş yapan, Elazığspor, üst – üste aldığı puanlar ile düşme potasından kurtulmaya çalışırken, Diyarbakır Diski ve Kahramanmaraşspor alt kümeye düşme aday diğer ekipler. 35 puana sahip, şuan maç fazlası bulunan Belediyevanspor, son maçta evinde Elazığspora kaybedince, onlarda düşme korkusunu üzerlerinden atamadı.Düşmeye en yakın aday Malatyaspor, her şeye rağmen onuru ile maçlarını oynamakta, özellikle deplasmanda rakiplerine kök söktürmekte.

 

 

              Son maçında iddialı ekiplerden Tarsusidmanyurdu ile deplasmanda 1-1 lik skor ile berabere kalması bunun en güzel örneği idi. Kısacası gurubumuz, üst sıralar ve alt sıradaki ekiplerin mücadelesi heyecanın son haftaya kadar süreceğe benzer. Üst sıradaki heyecanın devamı için Adıyamansporun bu hafta Adanademirsporu mutlak yenmesi lazııım…

            

              ADIYAMANSPOR MEDYA FAKİRİ

             Nedense ekibimiz Adıyamanspor Yazılı ve görsel basında hak ettiği ilgiyi bulamıyor. Günlerdir internet sayfalarını karıştırıyorum, Adanademirspor, Elazığspor, Tarsus, Van.. Hatta haftalar önce küme düşmesi kesinleşen Malatyaspor sürekli gündemde, haber başlıklarında.

 

 

             Maç sonuçlarından başka takımızın haberini bulmak nerdeyse yok. Yerel medyada da durum farklı değil, başka illere göre ilin futbol takımının haberleri az, gelişmeler seyirciye aktarılmıyor. Görsel basında ilgisiz.

 

             Haftada bir program yapmak ile ilin tek profesyonel takımını izlemek yeterli olmuyor. Ne yapıp- edip gerek ulusal, gerekse yerel basında Adıyamanspora gerekli ilgi ve alakayı göstermeli, hak ettiği desteği vermeliyiz.

 

 

              GOL YOLLARINDA ZORLANIYORUZ

            

              Geride kalan maçlara baktığımızda, ekibimiz özellikle sahasında oynadığı maçlarda gol pozisyonu bulmakta sıkıntı yaşamakta idi. Gerçi son karşılaşmalarda bu sorunu bir nebze olsun atlattıysa da forvetlerimiz, pozisyon bulmakta ve gol atmakta sıkıntı yaşadılar.

 

 

             Evimizde oynadığımız maçlarda atılan gollerimizi genelde orta saha futbolcularımız kayd etmektedirler. Bu demek değil ki golcülerimiz beceriksiz veya yetersiz. Daha önce de demiştim, Ferit çok gerilere gelmemeli, orta sahadan kanatlara top aktarmalı, kanatlardan forveti beslemeliyiz.

 

             Son olarak; Pazar günü sahamızda oynayacağım maçta Adıyamanspordan güzel futbol ve galibiyet bekliyoruz. Son maçlarında oynadığı futbol ile bizleri mutlu eden takımımız, aynı başarıyı Demirspor karşısında da süreceğine inanıyor, bu önemli maçta seyircilerimizi tribünlere bekliyoruz.

 

Oyu Puanı: 6 - Ortalama: 5

Yorum Gönder Değerlendir
Yorumlar

Bilgiler
Burda 1175 Yazı Kayıtlı
Enfazla Bakılan: ESKİ SAMSAT’I ÖZLÜYORUM
Enfazla Değerlendirilen: FAHREDDİN AKTAŞ HAKK’A YÜRÜDÜ

Köşe Yazıları Bölgesini Gezen: 9 (0 Kayıtlı Üye 9 Ziyaretçi ve 0 Bilinmeyen Üye)
Görünen üyeler:


 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri