Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Köşe Yazıları

Köşe YazılarıİRFAN KARATAŞHAZIMSIZLIK BELİRTİLERİ [ Arama ]

HAZIMSIZLIK BELİRTİLERİ
Başlık HAZIMSIZLIK BELİRTİLERİ
Tarih 07.06.2013
Gönderen Editör

HAZIMSIZLIK BELİRTİLERİ            

 

 

 

Değerli okuyucularım;

 

Öncelikle memleketimizin selahiyetini cenabı haktan diliyorum. Bu oluşturulan karmaşa ortamından inşallah ülkemiz ve kardeşliğimiz kalıcı bir zarar görmeden sona erer. Toplumu germek isteyen ajanlar ve provakatörler hain emellerine asla ulaşamayacaklardır.

 

 

         Geçtiğimiz hafta yazmış olduğum yazının içeriği ilgili birkaç hususa değinmek istiyorum. Malumunuz yazıya konu olan Ak Parti Grup Bşk. Vekilimiz ve Adıyamanın yetiştirdiği önde gelen değerlerden olan Adıyaman Millet Vekilimiz sn. Ahmet AYDIN ın  Adıyamanlılar Vakfının özel daveti ile HUZURA EVET konulu çözüm süreci içerikli paneline iştiraki  ve öncesinde yaşanan tatsız bir durumu dile getirmem bazı kesimleri oldukça rahatsız etmiş gibi görünüyor. Görünen o ki bu duruma kraldan çok kralcılar içerlemiş.

 

    Yazının ana konusunu tekrar etmem gerekirse Adıyamanlılar Vakfı mütevelli heyeti ve Yönetim kurulunun haberdar edilmesine rağmen sn. Ahmet AYDIN beyi karşılamaya çıkmamış olmalarıdır. Bir yandan dayanışma varmış gibi görünürken diğer taraftan ise dile getirilemeyen fakat tavırlara net bir şekilde yansıyan bir hasutluk durumu söz konusudur. Bu durumu yazıya almamdan itibaren çeşitli sitelerde yayınlanan yazıma bazı gizli rumuzlarla cevap yerine resmen hakaretler edilmesi kabul etmeyeceğim bir durumdur. Beklerdim ki vakıf yöneticileri yazılı olarak bir beyanda bulunup durumun bizim anladığımız gibi olmadığını ve yahut özür dilediklerini açıklamalarıydı. Bunun yerine ya kendileri yada yardakçıları gizli ve farklı rumuzlarla bana ve bu konuyu gündemine almış olan diğer yazarlara hakarete taşıdılar. Bilmelidirler ki İrfan KARATAŞ asla vakıf yönetimine girmek gibi bir talepte bulunmamış. Teklif gelmesi halinde yinede Vakıf'ta görev almak istemediğimi defalarca söylediğimde bilinir. 

 

    Vakıf onursal başkanı değerli büyüğüm Nevzat BAYHAN beyefendi sitedeki yazıma özel kalemi  vasıtası  ile konuya alakalı olarak özel bir açıklamayı yorum kısmına eklemiştir. Kendilerine teşekkür ederim. Zira kendisini toplantıda gördüğümden en başından beri orada olduğunu düşünmüştüm.

 

 

Bir diğer kişi ise vakıf başkanı sn. Ömer ÖZKARTAL beydir onunda mazereti olduğu söyleniyor. Vakıf genel Sekreteri Mahmut GÖKSU da aynı şekilde. Benim anlatmak istediğim ille de bu üç ismin kapıda beklemesi değildir. Orada meclis üyeleri, işadamları, Ak Parti il ve ilçe yönetimlerinde bulunanlarda var. Bunlardan müteşekkil bir heyet bu karşılamayı yapmalıdır. 7 mütevelli ve 45 yönetim kurulu üyesi ve onlarca komisyon başkanı ile adeta salonun yarısını dolduran bir vakıf yönetimin den 1 tek kişi inmemiş ve birde hayasızca savunmaya geçenlere karşı sessiz kalmayı tercih etmişlerdir.

 

 

 

     Olayın bir de başka yönü var. Adıyaman,  Kahta ve Gerger den onlarca insan olumlu eleştirilerden bulunmanın yanından telefon ve mail yolu ile desteklerini bildirmişlerdir. Utanmadan gizli yazılar yazıp kim olduğu da aşikar olan bir acizin beyanlarını da kendilerine klavuz ediniyorlar. Ben vakfa dokundum ve dokunmaya da devam edeceğim. Madem tabelasında ADIYAMANLILAR VAKFI yazıyor. O zaman Adıyaman a vakfedilmiştir. Konuyu kaç para yardıma yaptınız a getirirseniz küstürdüklerinizin listesi uzar gider. Kimse 15-16 yıldır emeği geçenlerin emeğine laf etmiyor. Yalnız vakıf politize olmanın yanında mütevellinin ve yönetimin bir kısmının ikbal hesaplarına alet ediliyor. Dokunulmasın istiyorsanız tabelanızı BURS VAKFI olarak değiştirin. Adıyamanlılar ismi var oldukça Adıyamanlıların olumlu eleştirilerine nasıl göğsünüz kabarıyor sa .  Olumsuz eleştirilerde yanaşmaların dedikleri ile hareket etmeyip şapkanızı önünüze koyup biz nerde hata yaptık demelisiniz. Zira olgunluk yaşlarınızı bile yarıladınız. Devam edecek hakaretlerde gerekli hukuki yollara başvuracağımı bildirir saygılarımı sunarım.

DİPNOT: Gerger fırat gazetesinde tanımadan bilmeden şahsıma yapılan hakaretleri aynen iade ediyor,sizin seviyenize düşmek istemediğimden cevap vermeye gerek duymadığımıda belirtmek istiyorum. 

 

 

 

Selam ve dua ile

Oyu Puanı: 0 - Ortalama:

Yorum Gönder Değerlendir
Yorumlar

Bilgiler
Burda 1175 Yazı Kayıtlı
Enfazla Bakılan: ESKİ SAMSAT’I ÖZLÜYORUM
Enfazla Değerlendirilen: FAHREDDİN AKTAŞ HAKK’A YÜRÜDÜ

Köşe Yazıları Bölgesini Gezen: 5 (0 Kayıtlı Üye 5 Ziyaretçi ve 0 Bilinmeyen Üye)
Görünen üyeler:


 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri