Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Köşe Yazıları

Köşe YazılarıİRFAN KARATAŞHAKKINI HELAL ET SAYIN BAŞBAKANIM [ Arama ]

HAKKINI HELAL ET SAYIN BAŞBAKANIM
Başlık HAKKINI HELAL ET SAYIN BAŞBAKANIM
Tarih 15.02.2013
Gönderen Editör

HAKKINI HELAL ET SAYIN BAŞBAKANIM

Biz koltuğa yapışan siyasetçi değiliz. Bizde makam kavgası olmayacak. Makam hırsı olanla, makama rant aracı olarak bakanlar, süreç içinde aramızdan ayrıldı. Bu hareketten uzağa düştü. Bizim hedefimiz 2023 diyoruz. Hangi makamda ve vazifede olursak olalım 2023 için çaba gösteriyoruz. Bu hareketin ne içinde ne dışında, asla ve asla makam hırsıolmayacak’’

Bu sözler Başbakanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a ait, her seferinde gençlerin önünün açılması gerekliliğini vurgulayan ve parlementoda daha fazla yer alın diye tavsiyelerde bulunanda sayın başbakanımız.Doğrudur el hak sayın başbakan kendi hedeflerine emin adımlarla ilerliyor ya yol arkadaşları?Ya dava arkadaşları onlarda böyle mi düşünüyor? Bana sorarsanız hiçte öyle değil,bir makam bir koltuk sevdasıdır almış başını gidiyor kimin eli kimin cebinde belli değil kim hangi partideydi,şimdi hangi partideler inanın artık çözümlemek çok zorlaştı.Bunun yegane sebebi güçlü ve kudretin yanında olma isteği yani bir ideoloji bir yol,bir dava güden pek yok

Herkes bir yerlere gelme derdinde,herkesin bir hesabı bir beklentisi almış başını gidiyor,kendi yandaşlarını kollama hırsı milletin bekaasını geride bırakmış durumda,Teşkilatın halini soran yok ama seçim kapıya gelip çattığında araziye inecek olup vatandaştan oy isteyecek olan ve adayları arzuladığı yerlere taşıyacaklar onlar ama onlara ne bir danışan nede fikrini soran var,nasıl olsa ortada durmadan çalışan ve koşturan biri var onun rüzgarıyla nasıl olsa geliriz düşüncesi parti içinde çok bariz hissedilmeye başlandı ve bence bu gidişat hiçte hayra alamet değil,etrafımız İYİ GÜN DOSTLAR’ıyla doldu hatta taşıyor.

“Öldüğümüz zaman bizi 2 metrelik yere defnedecekler. Hoca efendi musalla taşında ’Cumhurbaşkanıniyetine’ mi diyor, ’Başbakan niyetine’ mi diyor? Bu hareketin ne içinde ne de dışında asla ve asla makam kavgası olmayacak”

Bu sözlerde sayın Başbakan’a ait başta ben ve oy veren o çoğunluk başbakanımızın samimiyetine olan güvencemiz tamdır lakin sayın Başbakan acaba teşkilatındaki bu maskeli insanları ne kadar biliyor?Ne kadar farkında? Ben o kadarını bilemem ama 9 yılda bu kadar çöken göz altları torbalaşan yorgunluktan bitap düşen bir lider bence bunları hak etmedi çünkü tek derdi Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarıp daha refah daha özgürlükçü,daha huzurlu bir ülke yaratabilme çabasında olan bir liderin bu konuda tüm teşkilat mensubundan hak talep etme hakkı var diye düşünüyorum işallah en sonunda bizler Sayın Başbakanım biz sana layık olamadık hakkını helal et sözünü söylemeye mecbur kalmayız,zira bu iyi gidişat farklı zihniyetlerin gelişiyle eskisinden beter olacağı ap açık ortadadır.Başta teşkilatın minyatür bir departmanında olan kendime söylüyorum herkes kendisini bir kez daha çek etmeli diyor hepinize saygılarımısunuyorum.Selam ve dua ile.

Oyu Puanı: 1 - Ortalama: 5

Yorum Gönder Değerlendir
Yorumlar

Bilgiler
Burda 1175 Yazı Kayıtlı
Enfazla Bakılan: ESKİ SAMSAT’I ÖZLÜYORUM
Enfazla Değerlendirilen: FAHREDDİN AKTAŞ HAKK’A YÜRÜDÜ

Köşe Yazıları Bölgesini Gezen: 2 (0 Kayıtlı Üye 2 Ziyaretçi ve 0 Bilinmeyen Üye)
Görünen üyeler:


 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri