Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Köşe Yazıları

Köşe YazılarıGökhan BAYRAMNE EKERSEN ONU BİÇERSİN [ Arama ]

NE EKERSEN ONU BİÇERSİN
Başlık NE EKERSEN ONU BİÇERSİN
Tarih 19.07.2011
Gönderen Editör

 

NE EKERSEN ONU BİÇERSİN

Bu haftadaki yazımı; Memleketimin seçilmiş ve Ankara’da bizleri temsil edecek olan değerli vekillerimizi tebrik ziyaretinde bulunmak amacıyla gitmiş olduğum Ankara izlenimlerime bıraktım.. Değerli arkadaşım/Yazar Murat YÜCETÜRK'LE beraber yaptığımız bir günlük ziyaretimizin çok olumlu, güzel ve sevinçli geçmesi ikimizi de mutlu etti.

İlk ziyaretimizi, değerli Milletvekilimiz- arkadaşım Mehmet ERDOĞAN'A yaparak- uzun bir birliktelik ile çok samimi ve yararlı geçen ziyaretimizi Sayın ERDOĞAN'IN bizleri yemeğe davet etmesiyle sürdürdük. Yemekteyken değerli dostum/arkadaşım Ahmet AYDIN bey telefon ederek nerede olduğumuzu sordu.Değerli dostum vekilimiz Mehmet ERDOĞAN'LA beraber yemekte olduğumuzu bildirince,Sayın AYDIN da bizlere eşlik ederek-sıcak ve samimi bir ortamda duygularımızı ve özlemimizi anlamlaştırmış oldu..

Bura da şunu da belirtmek isterim ki, ben aşağı yukarı bütün yazılarımda sürekli Sayın AYDIN'IN gelecekte Adıyaman’ımızı önemli makamlarda temsil edeceğini belirtiyordum. Adıyaman’ımız 1954'ten bu yana mecliste önemli görevlerde bulunan vekillerimiz hiç olmamıştı.

İlk defa Adıyaman’ımızın bağrından çıkarak-başarılı bir "İL BAŞKANLIĞI" görevinden sonra milletvekili olarak meclis çatısı altında geçirmiş olduğu çok başarılı bir dönemden sonra, Sayın Başbakanımızın çok önem vererek-taktir ettiği Sayın Ahmet AYDIN'I "Ak Partisi/Grup Başkan Vekili" olarak ataması bizleri gururlandırmıştır. Sayın Başbakanımıza yakın olan AYDIN'IN Grup Başkan Vekili olarak atanması, şüphesiz ki, Adıyaman ve insanlarımızı sevinç yumağına döndürmüştür. Adıyaman insanı bakanlık beklerken,en az onu kadar önemli bir göreve getirilen Ahmet AYDIN'I kutlar,başarılarının daim ve kaim olmasını dileriz..

Dualarımız Sayın AYDIN'LA beraber olsun. Sayın AYDIN ve ERDOĞAN vekillerimizle çiçeği burnunda olan vekillerimiz Murtaza YETİŞ ve Mehmet METİNER'İ ziyaret ettik. Sonra hep beraber grup toplantısı olan Ahmet AYDIN’ LA beraber, gruba katılmak için genel kurula gittik. Bizleri de sayın vekilimiz Mehmet ERDOĞAN'LA beraber genel kurul salonuna geçirdi. Sayın ERDOĞAN DA görüşmek üzere ayrıldı. Genel kurul toplantısı bittikten sonra sayın bakanımız Bülent ARINÇ'LA karşılaştık ve daha öncesinden muhabbetim olan sayın bakanımıza hayırlı olsun dileklerimizle başarılar diledik.

Daha sonra Hayati YAZICIOĞLU Bakanımızla merhabalaşarak aynı dileklerimizi kendisine ilettik. Genel kurul misafirhanesinde Bağcılar milletvekilimiz Feyzullah KIYIKLIK ve Ak Parti Teşkilat Başkanı Ekrem ERDEM, İstanbul Milletvekili Hüseyin BÜRGE, eski Esenler belediye başkanı Mehmet ÖCALAN, bürokratlarımızdan Adıyaman Ak Parti aday adayımız Murat AKGÜN'LE beraber koyu bir muhabbete daldık. Muhabbetten sonra ayrılmak üzere meclis bahçesine çıkarken gazeteci yazar Fethi AKAR beyle karşılaştık.

Beraber Adana Ak Parti milletvekilimiz Adıyamanlı olup Adana’dan seçilen Ş.Mehmet ERDİNÇ beyi makamında ziyaret ederek, daha önceleri de sürekli telefonlarla görüşerek tanışmışlığımız olan Sayın Vekile hayırlı olsun dileğinde bulunduk. Avukat Mehmet BAYKURT beyin arkadaşı olan çiçeği burnunda milletvekili arkadaşımız olan aynı zamanda Adıyamanlılar vakfımızın pikniğine katılarak bizleri onurlandıran Cuma İŞTEN beyi makamında ziyaret ettik. Çok güzel karşılayan vekilimizle sohbetler ederek Adıyaman-Diyarbakır sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.

Sayın vekilimiz Cuma Bey Fahri Adıyamanlı olduğunu ve Adıyaman insanını çok sevdiğini söyledi. Bizlerde kendisini seviyoruz. Başarılar diliyoruz. Tekrar sayın vekilimiz Mehmet ERDOĞAN'IN makamına geçtik. Bana Mehmet ERDOĞAN'I anlat deseler abartısız 'ཆ numara'' derim. Mehmet Bey (samimi, içten, misafirperver, çok candan bir insan) Allah yar ve yardımcısı olsun. Yolları açık olsun dileğimizle. Mehmet beyin makamında değerli hemşerimiz/ hakim Yüksel ÖZMEN beyle tanıştık.Güzel bir insan,hemşeri canlısı,tanıdığıma çok sevindim.Ve yine Avukat Sami beyle bürokrat olarak Ankara'da görev yapan değerli bu arkadaşlarımızla beraber Adıyaman insanlarımız için koyu muhabbete daldık.Bu arada Sayın grup başkan vekilimiz Ahmet AYDIN aradı.Grup toplantısı bitmiş ve bizlerin nerede olduğunu merak edip aradığını soruyordu..

Sayın ERDOĞAN'IN makamında olduğumuzu söyledik. Sayın AYDIN gelip hep beraber akşam yemeği yemek için Ankara'nın çok güzel bir restoranına geçtik. Yemekler söylendikten sonra tadarken tattığımda sanki Adıyaman’ımızın yemek sofrasında veya annemin köy yemeklerinde buldum kendimi bir an. Gece geç saatlere kadar gelen diğer misafirlerle beraber oturduk ve bu güzel gecenin ardından sonra zaman epey ilerlemişti. Telefonumun sesiyle irkildim. Arayan dostum İrfan KARATAŞ idi. Kendisinin Kâhta’da tatilde olduğunu söyledi.

Sayın KARATAŞ'IN başarıları bizleri memnun etmektedir ve kendilerine başarılar diliyoruz selam ve niyazlarını bildirdi. Ve ayrılık vakti gelmişti. Bu dostlardan ayrılmak çok zordu. Sevgili arkadaşım Murat YÜCETÜRK çok memnun kalmıştı.''Senin dostlarını gördüğümde, inan bu kadar beklemiyordum'' dedi. Ve ardından ''Böyle güzel dostların içinde öyle güzel yer edinmişsin ki onur duydum gerçekten'' dedi.''Sevgili arkadaşım Gökhan bey Sayın AYDIN'I Sayın ERDOĞAN'I sayenizde tanımış oldum. Bu kadar beklemiyordum açıkçası. Grup başkan vekili seçilen Sayın Ahmet AYDIN bu kadar mütevazı, saygın, sevilen bir insan olduğu duymuştum ama bu kadar değil''dedi Murat bey. Ankara’dan vedaıyla bu güzel insanlardan ayrılırken, çok üzüldüm.

Sayın Ahmet AYDIN ve Mehmet ERDOĞAN'A başarılar dileyerek Allah yar ve yardımcıları olsun. İstanbul’a gitmek için Murat arkadaşımla yola koyulduk. Murat YÜCETÜRK hem iş hayatında hem de siyaset hayatında güzel işler yapan bir kardeşimiz. Bu yolculuk esnasında konu konuşmamız hep Adıyaman ve insanlarına ''acaba bizler nasıl faydalı olabiliriz?'' diye konuşurken telefonum çaldı birden. Arayan sevgili kardeşim kadim dostum Ahmet AYDIN idi.''Merak ettim neredesiniz?'' diye sordu. Çok duygulandım.

Bu saatlere kadar yatmayıp bizleri sorması ve ''yavaş yavaş gitmemizi gözüm arkada kalmasın yolun açık olsun''dedi. İşte insan! İşte dost! İşte arkadaş! Ne ekersen onu biçersin.Sevgi ekersen sevgi biçersin.Sağ ol Ahmet AYDIN, iyi ki varsın!!.Seni boşuna sevmemişim.Yüreğim seninle sevgili kardeşim.Bu arada Murat bey ''pes vallahi bu kadarda değil gerçekten''dedi.Ahmet AYDIN dediğinde ''fazlası varmış'' dedi.Böyle güzel insanları seviyoruz.Allah yar ve yardımcıları olsun. Dualarımız sizlerle...

GÖKHAN BAYRAM

Oyu Puanı: 1 - Ortalama: 5

Yorum Gönder Değerlendir
Yorumlar

Bilgiler
Burda 1175 Yazı Kayıtlı
Enfazla Bakılan: ESKİ SAMSAT’I ÖZLÜYORUM
Enfazla Değerlendirilen: FAHREDDİN AKTAŞ HAKK’A YÜRÜDÜ

Köşe Yazıları Bölgesini Gezen: 2 (0 Kayıtlı Üye 2 Ziyaretçi ve 0 Bilinmeyen Üye)
Görünen üyeler:


 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri