Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Köşe Yazıları

Köşe YazılarıGökhan BAYRAMBİR DEMOKRASİ RESİTALİ [ Arama ]

BİR DEMOKRASİ RESİTALİ
Başlık BİR DEMOKRASİ RESİTALİ
Tarih 21.06.2011
Gönderen Editör

 

BİR DEMOKRASİ RESİTALİ

 

"Demokrasi bayramımız kutlu olsun!"

 

12 Haziranda Türkiye halkı iradesini kullanmak için sabahın erken saatlerinde sandık başlarına gidip, oylarını kullandılar. Heyecanla bütün basın mensupları sandıklardan gelecek oyların hangi siyasi partilerin hanelerine yazılacak sonuçlarını merakla beklemekte olup, seçim yasaklarının kalkmasını sabırsızlıkla beklediler.

 

Saatler 18.30'u gösterdiğinde, Türkiye genelinde AK PARTİ'nin sandıklardan çıkan ilk neticelerine göre yüksek çoğunlukla 1. sırada olduğunu gördük. Bir yazar olarak kendi kanaatim,2002–2007 seçimlerinde de aynı tabloyla karşılaşmıştık. Türkiye için özlenen tablo buydu. Nedeni, kaybeden hiçbir siyasi partinin olmayışıdır.

 

Halkın %95'i iradesini meclise taşımıştır. Bütün şaibeleri ve dedikoduları ortadan kaldıran bir seçim atmosferi yaşadık.2002 de Ak Parti'nin seçimlerden galip çıkması ile başlanan bu süreçte 8,5 yıllık bir iktidarında Türkiye Cumhuriyeti tarihinde üstün başarılarıyla, yaptıkları hizmet ve çalışmaların neticesinde halkın gönlünde yer edinerek-sempatisini kazanan karizmatik bir liderle partisinden bahsediyorum.

 

Bu başarılarının neticesinde halkın büyük desteğini alarak ve yıpranmadan Türkiye’nin 81 ilinde oylarını yükselterek 3.defa halk ''AK PARTİ'yi ve genel başkanını sevgiyle saygıyla bağrına basarak ''DURMAK YOK, YOLA DEVAM DEDİ.''

 

Sürekli köşe yazılarımda ve çalışmalarımın çoğunluğu bütün siyasi partilerin çalışmalarını takip ederek neticesinde hep destek verdiğim ve AK PARTİ teşkilatının içinde çok değerli dostlarımın tekrar meclis çatısı altında kazanarak bulunmaları beni memnun etmişti.

 

Ustalık döneminde inanıyorum ki Türkiye Cumhuriyeti demokrasi bayramında haklar ve özgürlükler bağlamında özlenen ve bütün Türkiye’yi kucaklayacak bir sivil anayasanın bir an evvel çalışma hazırlıklarına başlatmalarını benim gibi halk da özlemle beklemektedir.

 

Bu anayasanın uzlaşıcı ve bütün siyasi partilerle sivil toplum örgütlerini de kapsayacak bir şekilde ortaklaşa yapılarak topluma sunulması en büyük beklenti ve dileğimdir…

 

Seçilen siyasi parti milletvekillerine baktığımızda, hukuksal alanda kendilerini kanıtlamış hukukçularımızın olması, sivil bir anayasanın iyi bir şekilde hazırlanıp referanduma gitmeden çözümlenmesi anlamında sevinç teşkil etmektedir.

 

Bu seçim atmosferinde değerli dostum Ak parti Adıyaman milletvekili Sayın Ahmet Aydın ve değerli milletvekili arkadaşlarım Mehmet Metiner , Dr Murtaza Yetiş , Mehmet Erdoğan ve Şevket Gürsoy’u desteklemek amacında Adıyaman bir ziyaret gerçekleştirdim.

 

Adıyaman insanının gerçekten uzlaşıcı ve yapılan hizmetleri taktir edercesine sandık başlarına gidip adaletli olarak oylarını kullanmışlardır.

 

Türkiye genelinde ve Adıyaman’da sağduyunun hakim olması bizleri memnun etmiştir. Adıyaman’da ben ve arkadaşım Ramazan Topalla beraber çok güzel karşılayan Adıyaman Valisi Sayın Ramazan Sodan, Belediye Başkanı Sayın Necip Büyükaslan, Ak parti il bşk İ. Halil Fırat, il genel meclis başkanı Necmi Baykan ve değerli dostum Mustafa Işıldak, cemiyet başkanları, sivil toplum örgütleri ve basınımızın değerli mensupları Z. Abidin Kıymaz ve Orhan Karakaş yine iş adamı dostum Bülent Buğday ve Adıyaman’ımızın sevilen sayılan değerli candaşım Ahmet Aydına ve ismini sayamadığım daha birçok değerli dostlarımın ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür eder şükranlarımı sunarım.

 

Türkiye’de istikrar ve hizmet adına yapılan bu seçim sonucunun memleketimize hayırlar ve başarılar getirmesini en içten duygularımla belirtmek istedim.

 

Ak Parti Genel Başkanını Sayın R.Tayip ERDOĞAN'LA Adıyaman’da üç dakikalık ayak üstü bir görüşmemizde şunu gördüm ki; Gerçekten de Türkiye için çok başarılı , çalışkan 1.derece bir Yöneticimiz "Başbakanımız" varmış..

 

O halde; Türk halkı bir kez daha 'DURMAK YOK , YOLA DEVAM" demiştir..

 

Hayırlı uğurlu olsun…

 

Gökhan Bayram

Oyu Puanı: 0 - Ortalama:

Yorum Gönder Değerlendir
Yorumlar

Bilgiler
Burda 1175 Yazı Kayıtlı
Enfazla Bakılan: ESKİ SAMSAT’I ÖZLÜYORUM
Enfazla Değerlendirilen: FAHREDDİN AKTAŞ HAKK’A YÜRÜDÜ

Köşe Yazıları Bölgesini Gezen: 6 (0 Kayıtlı Üye 6 Ziyaretçi ve 0 Bilinmeyen Üye)
Görünen üyeler:


 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri