Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Köşe Yazıları

Köşe YazılarıGökhan BAYRAMADIYAMAN'DAN BİR BAŞBAKAN GEÇTİ.. [ Arama ]

ADIYAMAN'DAN BİR BAŞBAKAN GEÇTİ..
Başlık ADIYAMAN'DAN BİR BAŞBAKAN GEÇTİ..
Tarih 13.06.2011
Gönderen Editör

 

ADIYAMAN'DAN BİR BAŞBAKAN GEÇTİ..

 

BİR ÇILGINLIK BEKLEDİK BE USTA...

Değerli dostlarım 5 günlük bir Adıyaman ziyaretim çok olumlu başarılı bir dost ziyaretidir. Başta memleketim insanlarıyla temaslar kurarak köy ve ilçelerde ziyaretlerde bulunarak memleketimizin sorunlarını eksikliklerini not alarak ilgili makamlara bildirmede bir köprü vazifesini üstlendik.

 

Sevgili dostum yazar kardeşim RAMAZAN TOPAL'LA ziyaretlerimin ilkini çalışkan ve başarılı Kahta Kaymakamı Sayın COŞKUN AÇIKGÖZ'LE yaptık.Umuyorum ki Sayın AÇIKGÖZ de, daha önce Kahta'da görev yapmış ve şu an önemli görevlerde bulunan eski Kaymakamlar gibi-Kahta’da biz iz bırakır..

 

Sonra Kahta Belediye Başkanı İ.YUSUF TURANLI'YI makamında ziyaret ederek-Kahta’nın sorunları hakkında söyleşide bulunduk.

 

Kahta'ya yaptığı yatırımlardan dolayı, Kahta’nın çehresini değiştiren Sayın TURANLI'YA teşekkür ediyoruz. Bu arada, TURANLIYI ziyaretimiz esnasında bize eşlik eden değerli basın mensubu arkadaşım Kahta FM sahibi sayın MUSTAFA ŞAHİN’E de ilgi ve alakalarından dolayı şükranlarımızı sunar, başarılarının devamını temenni ederim. Üyesi olduğum ve Yönetim Kurulunda da görevlendirildiğim GAP GAZETECİLER BİRLİĞİNİN OLAĞAN GENEL KURULUNA katıldık.

 

Bu davette Adıyaman valimiz Sayın RAMAZAN SODAN, Adıyaman belediye başkanımız Sayın NECİP BÜYÜKASLAN, Adıyaman milletvekilimiz AHMET AYDIN, MEHMET METİNER ŞEFKET GÜRSOY ve diğer siyasi temsilcilerimiz basın mensupları arkadaşlarımız ve il genel meclisİ başkanımız NECMİ BAYKAN'A teşekkürler ederiz.

 

Adıyaman’ımızın değerli basın mensupları olan RADYO TEK'İ ziyaret ederek basın hakkında söyleşide bulunduk. Ve 5 günlük ziyaretimizde KALEM GAZETESİ sahibi Sayın ORHAN KARAKAŞ’A, bize gösterdiği yakın ilgiden dolayı ile bizleri yalnız bırakmayan iş adamı arkadaşım sayın BİLAL BÜLENT BUĞDAYA ve GAP GAZETECİLER BİRLİĞİ ZEYNEL ABİDİN KIYMAZA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ İLETEREK başarılarının devamını temenni ederim.

 

Pazar günü ASU/ TV de ZEYNEL ABİDİN KIYMAZLA HABERİN GÜNDEMİNE arkadaşım sayın TOPAL'LA beraber katılarak-Adıyaman’ın sorunları hakkında ve gurbetteki Adıyamanlıların birlik ve beraberlik Platformu adına çok güzel ve olumlu bir söyleşide bulunduk..

 

Bu ziyaretimizin özellikle de bir nedeni, AK PARTİ MİLLETVEKİLİMİZ AHMET AYDIN'A-Gurbetteki Adıyamanlılar adına. Onların tercümanı olarak- destek olmaktı... Samimi ve içten duygularımla söylüyorum ki-AHMET AYDIN Adıyaman için çok değerli bir siyasetçimiz olarak halkın gönlünde çok güzel yer edinerek sevgi ve saygısını kazanmış bir halk kahramanıdır. Zaten bir Siyasetçi için de önemli olan Adıyamanlıların yüreğinde yer almak değil midir?

 

Temennim,bu Halk kahramanını bir gün bakan olarak görmektir.. .Dualarımız, yüreğimizle beraber Sayın Ahmet AYDINLADIR. Evet bizlere ilgi ve sevgisini göstererek bizi mutlu eden sayın AYDINA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.. Ve yine siyasi olarak AK PARTİ- Milletvekili adayları sayın MEHMET METİNER,doktor MURTAZA YETİŞ MEHMET ERDOĞAN ve ŞEVKET GÜRSOY'LA beraber bir çok temaslarda bulunduk.

 

Ve gördük ki, Bu Sayın Adaylarımız da Ahmet AYDIN gibi,Adıyaman için bir değer arz etmekteler.Sayın ŞEVKET GÜRSOY'UN ayaklarında ani bir hareketle lif atması sonucunda rahatsızlanarak hastanede bandajlanıp iğnelerle sayın başbakanımızı karşılamak için acılar içinde kıvranarak,bu atmosferde bile sayın BAŞBAKANIMIZI karşılamak için yoğun çaba harcadı.Sayın GÜRSOY'A ALLAH şifalar versin..

 

7 HAZİRAN günü 4 gözle beklenen sayın başbakanımızın Adıyaman’ı ziyaretiyle yoğunlaşan Adıyamanlıların, miting alanında” coşkulu bir kalabalıkla o sıcak atmosferde kavurucu güneşin altında bu ne sevgidir dercesine” sayın BAŞBAKANIMIZI beklemeleri,görülmeye değer ayrı bir güzellikti..

 

 

İlk açılış konuşmasını Adıyaman ilk başkanımız avukat HALİL İBRAHİM FIRAT coşkulu bir kalabalığa hitap ederek beğeni kazandı. Adıyaman bir bütün teşkilat ve vekilleriyle Sayın BAŞBAKANI çok güzel ağırlamak ve Adıyaman sorunlarını ileterek bir Adıyaman için bir çılgınlık yapmalarını beklediler. Zaten çılgınlık yağılmıştı. NİSİBİ köprüsünün projesinin tamamlanıp ihale aşamasına getiren sayın AHMET AYDIN'A çok teşekkür ederim. Bu arada Adıyaman ziyaretinde geçemeyeceğim çok değerli bürokratlarımız iş adamlarımız ve AK PARTİ aday adaylarından çok önemli insanlarımızla tanışma fırsatı bulduk ve ismini sayamadığım diğer dostlarıma da teşekkürler ederim.

 

Ve yine sayın MUSTAFA DİCLE BEY'E VE HÜSRET KUTLUYA VE ADIYAMAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HASAN ALAKÖSEYE bir dost YEMEĞİNDE BERABER OLMAKTAN MUTLULUK DUYDUM. BU YEMEĞE EV SAHİPLİĞİNİ YAPAN SAYIN MUSTAFA DİCLEYE SONDUZ TEŞEKKÜRLER EDER, İŞLERİNDE BAŞARILAR TEMENNİ EDERİM.

 

BAŞBAKANIMIZIN ADIYAMANA gelmesiyle bir tanışma fırsatı buldum.2 dk

ayak üstü görüşmemizde Sayın Başbakan’a ” Adıyaman’ımızın Size karşı ne kadar duyarlı ve sevgi içinde olduklarını gördünüz mü-sayın başbakanım?” dediğimde,gözlerinin parladığını gördüm..

 

Ve konuşmaya devam ederek;”Bizler de gurbetten sılaya değerli Vekillerimiz olan AK PARTİ mensuplarına ve AHMET AYDINA DESTEK AMAÇLI olmak üzere İstanbul’dan

buraya kadar gelerek-Sizleri ve hemşerilerimizi aynı çatı altında görmenin onur ve gururunu yaşadık .Sayın başbakanım!,Adıyamanlılar adına sizlere sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

 

ALLAH yar ve yardımcınız olsun, sizleri başımızdan eksik etmesin, bu halkın duasıyla sizler ALLAH'IN izniyle yıkılmadan ayakta kudret gücüyle duracaksınız. Bizlerde sizleri çok seviyoruz. Bu sevgimiz kalpten ve içten, samimi olarak sizlerledir!” diye sözlerimi bağladım.

 

O halde; DURMAK YOK YOLA DEVAM...

12 Haziranda Türkiye genelinde sandıkların açılmasıyla üstün bir çoğunlukla hizmet aşamasında sizleri görmek dileğiyle...

Oyu Puanı: 0 - Ortalama:

Yorum Gönder Değerlendir
Yorumlar

Bilgiler
Burda 1175 Yazı Kayıtlı
Enfazla Bakılan: ESKİ SAMSAT’I ÖZLÜYORUM
Enfazla Değerlendirilen: FAHREDDİN AKTAŞ HAKK’A YÜRÜDÜ

Köşe Yazıları Bölgesini Gezen: 1 (0 Kayıtlı Üye 1 Ziyaretçi ve 0 Bilinmeyen Üye)
Görünen üyeler:


 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri