Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Köşe Yazıları

Köşe YazılarıFahrettin ÇELİKBAŞBAKAN GELDİ VE GİTTİ [ Arama ]

BAŞBAKAN GELDİ VE GİTTİ
Başlık BAŞBAKAN GELDİ VE GİTTİ
Tarih 07.06.2011
Gönderen Editör

Fahrettin ÇELİK

BAŞBAKAN GELDİ VE GİTTİ

 

            Adıyaman’da günlerdir AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı ziyaret bekleniyordu.

 

            Bu anlamda hummalı bir çalışma göze çarpıyordu. Hava alanından Adıyaman’a kadar olan yol bile bu sayede yapılmış oldu.

 

            12 Haziran seçim sonucu tahminleri de bu ziyarete endeksliydi. Zira, Sayın Başbakan gittiği illerde oy oranlarında birkaç puan arttırıcı açıklamalarda bulunarak halkı etkilemesini başarırdı.

 

            Sayın Başbakan Adıyaman’a nihayet geldi ve geldiği gibi gitti bence. Yani Adıyaman için bırakın çılgın proje, mini proje açıklaması bile dile getirilmedi.

 

            Başbakan belli ki, Adıyamanlılara çok güveniyor. Bir vaadi olsun veya olmasın kendisine oy verileceği kanısında. Bunu seçim sonucunda göreceğiz.

 

            Genel olarak Adıyaman için Nissibi köprüsü, duble yolların bitirilmesi, teşvikler, barajlar ve sulama sistemleri konularında vatandaşlar bir beklenti içerisindeydi.

 

            Şahsım adına ise Sahabe Safvan bin Muattal kabri ve çevre düzenlemesi ile ilgili projenin yapılması ile ilgili bir açıklama veya vaat bekliyordum.

 

             “Başbakan Sahabe’ye Olmaz Der Mi” başlıklı bir önceki yazımda bu konuya değinmiştim. Ancak bu sorumun cevabını alamadım. Anlaşılan, bende diğer Adıyamanlılar gibi hayal kırıklığına uğramış oldum.

 

            Sayın Başbakan konuşmasında, Sahabe Safvan bin Muattal kabrine yaptıkları hizmetler ve hazırladıkları projeden dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ’a teşekkür etti.

 

            Sayın Başbakan’ın en azından bu konu hakkında bilgilendirilmiş olduğu sonucu çıkarınca bir anlamda mutlu oldum. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ’a teşekkür ettiğine göre muazzam bir projenin yapılmış olduğunu da öğrenmiş olduk.

 

            O halde bu projenin akıbeti ne olacak? Başbakan sahabe projesini destekleyecek mi? Bölge turizmi açısında son derece önemli olan bu projeye harcanacak finansman bulunabilecek mi? Projenin yapılması için söz veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş sözünde durabilecek mi? Bu soruların cevaplarını merak ediyorum.

 

            Ben, Sayın Başbakanın bu projeye yok demeyeceği ama seçim öncesi bu kadar önemli bir konuyu seçim malzemesi yapmamak adına, reklam malzemesi olarak kullanmak istemediği kanaatimi korumak istiyorum.

 

            Başbakanın Adıyaman gezisi ne kadar sandığa yansıyacak bunu birkaç gün sonra göreceğiz. Sahabe projesinin hayata geçirilip geçirilmeyeceğini ise bir müddet sonra göreceğiz.

 

            Biz bu onurlu görevi yerine getirmesek bile birilerinin bunu yapacağına eminim. Rabbim, bu kutlu görevde bizlerinde nasiplenmesi için fırsatlar ve imkanlar tanısın.

 

            Selam ve dua ile…

Oyu Puanı: 38 - Ortalama: 4.8

Yorum Gönder Değerlendir
Yorumlar

Bilgiler
Burda 1175 Yazı Kayıtlı
Enfazla Bakılan: ESKİ SAMSAT’I ÖZLÜYORUM
Enfazla Değerlendirilen: FAHREDDİN AKTAŞ HAKK’A YÜRÜDÜ

Köşe Yazıları Bölgesini Gezen: 16 (0 Kayıtlı Üye 16 Ziyaretçi ve 0 Bilinmeyen Üye)
Görünen üyeler:


 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri